Neler Yeni

Yardım [Güncelleme] CS:GO Kasa veya eşya düşmüyor.

kaanlock

80+
idle serverler bir işe yaramıyor ölüm maçı na girin consolu açın +left +foward yazıp afk bırakın hafta da en fazla 2 tane düşüyor bu desende olabilir kasada olabilir pahalıda olabilir ucuz bir kasada düşebilir sizin şansınız
denemiştim ama bir süre sonra oyundan atıyor nedenini tam olarak anlayamadığım bir şekilde afk bıraktığım için olabilir belki konsola sadece +left yazmıştım dediniz komutları da deneyeceğim teşekkürler

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
denemiştim ama bir süre sonra oyundan atıyor nedenini tam olarak anlayamadığım bir şekilde afk bıraktığım için olabilir belki konsola sadece +left yazmıştım dediniz komutları da deneyeceğim teşekkürler
hocam belkide sizi vote ile kickliyorlardır :ROFLMAO: öyle bir şey vardı diye hatırlıyorum hiç denemedim ben

Helixo

80+ Bronze
arkada açık bırakmayın sizi oyun afk olarak anlıyor ve kickleniyorsunuz oyunu açık tutun arka plana atmayın

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı
Her hafta en az 1 tane kasa düşüyor ama 2.yi düşürmek baya zor
böyle bir site var bu sitede cs go drop sistemiyle alakalı olarak çalışıyor bu siteden drop sisteminin ne zaman yenileneceği hakkında bilgi alıyorsun
mesela bana 2 gün önce düştü şu an 10 saat sonra drop sistemi yenileniyor ve o haftalık dropumu alıyorum
https://josh3d.com/csgo/ takip etmek güzel oluyor

kaanlock

80+
arkada açık bırakmayın sizi oyun afk olarak anlıyor ve kickleniyorsunuz oyunu açık tutun arka plana atmayın
Haklıymışsınız bu arada arka plan da 6 saat afk bıraktım sunucu süresine bakınca sadece arka plan da çalışmayan zamanı gösterdi

13omer13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ömer Güleryüz
haftada 2 maximum 3tane düşürme hakkı var hocam 3cü imkansıza yakın 2 zor 1ci aşırı kolay düşecek şekilde ayarlı ve bunların düşüp düşmemesi şansa bağlı ben idle serverlarda afk bırakıyorum haftada 2tane kasamı alıp çıkıyorum fakat ikinci kasa aşırı zor düşüyor ilk kasa bi 2 3 saatlik afk bıraktıktan sonra geliyor
25 saattir dm de +right yazdım gelmedi diğer modları denedim gelmedi 18 küsür reabet maç girdim yinede ilk kasa gelmedi 2 level atladım 1 sprey geldi sadece

Deysz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Enes Ceyhan
Tamamen şans diye biliyorum ben aldıktan ertesi gün Yılan kasası düşmüştü o zaman yeni çıkmıştı 45 TL civarında satmıştım

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
25 saattir dm de +right yazdım gelmedi diğer modları denedim gelmedi 18 küsür reabet maç girdim yinede ilk kasa gelmedi 2 level atladım 1 sprey geldi sadece
hocam bi servera girip afk bırakın ben öyle yapıyorum

kaanlock

80+
dediğim gibi ben rekabetçi oynadım dün bir kasa düşmüştü bugün de tekrar kasa düştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,271
Üyeler
162,660
Son üye
alixyoruk
Top Bottom