Neler Yeni

CS:GO Kasa Fiyatları Yükselişte

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Daha da yükselecek. CS2 ile ben fiyatların düşeceğini sanıyorum dolar fırlamazsa. Çünkü oyuncu sayısı artarsa fiyatlar da düşer
Arttığı kadar da gider bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Ya abicim önümüzde %75lik indirimler varken bu kasalar şu anlık alınmaz. Piyasa arttı diye de gşrmeyin. Sonra zarar ettik diye ağlıyosunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 dropu da düşürüyom ben
Ben de ilk drop hafta da bir düşüyor. İkinci drop ne yapsam düşmüyor. 20-30 maç atmama rağmen düşmüyor

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Akif Erdem
Benim veletken hile açıp VAC yediğim hesaptaki kasaların değeri şu an 500 lira :/
Aynı şekil maalesef ne kasalar var hesabımda ban yemiyeceğimi falan düşünmüşüm herhalde :D

• Beğen

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Daha da yükselecek. CS2 ile ben fiyatların düşeceğini sanıyorum dolar fırlamazsa. Çünkü oyuncu sayısı artarsa fiyatlar da düşer
Tam tersi de olabilir. Oyuncular def. Silahla oynamak isyemediği için skinlere ihtiyaç artar ve skin fiyatları artar. Skinin çıktığı yer kasalar olduğu için illaki o da artar zaten. Artmasa bile dengeli bir şekilde devam eder.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Akif Erdem
Ya abicim önümüzde %75lik indirimler varken bu kasalar şu anlık alınmaz. Piyasa arttı diye de gşrmeyin. Sonra zarar ettik diye ağlıyosunuz.

Ben de ilk drop hafta da bir düşüyor. İkinci drop ne yapsam düşmüyor. 20-30 maç atmama rağmen düşmüyor
benim ilk dropum çok geç düşüyor çarşamba yenileniyor pazara kadar her gün 3 saat afk bırakıyorum en son pazar günü düşüyor 2. drop hayatta düşmez banada.

• Beğen

Sir Cem T-oker

80+ Gold
benim ilk dropum çok geç düşüyor çarşamba yenileniyor pazara kadar her gün 3 saat afk bırakıyorum en son pazar günü düşüyor 2. drop hayatta düşmez banada.
En son düştüğü günden 7 gün sonra düşüyor genelde. Mesela benim 2 hafta önce 20.15te düşen kasam bu hafta pazar 21.30 da düştü.

En son düştüğü günden 7 gün sonra düşüyor genelde. Mesela benim 2 hafta önce 20.15te düşen kasam bu hafta pazar 21.30 da düştü.
Bugün de 21.30dan sonra düşecek

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,748
İsim
MehmedVII

Bugün de 21.30dan sonra düşecek
Rastgele oluyor ama ben hep 1 haftada düşürüyorum

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,748
İsim
MehmedVII
hocam haftalık 2 drop nasıl düşürüyorsunuz yaw kaç maç atıyorsunuz veya bir taktiği mi var
Seviye atlayınca kesin 1 düşüyor sonrası da işte reko veya ders çalışırken dm açık bırakıyom

Top Bottom