MovesLikeJaggeR
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 624
Arttığı kadar da gider benceDaha da yükselecek. CS2 ile ben fiyatların düşeceğini sanıyorum dolar fırlamazsa. Çünkü oyuncu sayısı artarsa fiyatlar da düşer
Arttığı kadar da gider benceDaha da yükselecek. CS2 ile ben fiyatların düşeceğini sanıyorum dolar fırlamazsa. Çünkü oyuncu sayısı artarsa fiyatlar da düşer
Ben de ilk drop hafta da bir düşüyor. İkinci drop ne yapsam düşmüyor. 20-30 maç atmama rağmen düşmüyor2 dropu da düşürüyom ben
Aynı şekil maalesef ne kasalar var hesabımda ban yemiyeceğimi falan düşünmüşüm herhaldeBenim veletken hile açıp VAC yediğim hesaptaki kasaların değeri şu an 500 lira :/
Tam tersi de olabilir. Oyuncular def. Silahla oynamak isyemediği için skinlere ihtiyaç artar ve skin fiyatları artar. Skinin çıktığı yer kasalar olduğu için illaki o da artar zaten. Artmasa bile dengeli bir şekilde devam eder.Daha da yükselecek. CS2 ile ben fiyatların düşeceğini sanıyorum dolar fırlamazsa. Çünkü oyuncu sayısı artarsa fiyatlar da düşer
benim ilk dropum çok geç düşüyor çarşamba yenileniyor pazara kadar her gün 3 saat afk bırakıyorum en son pazar günü düşüyor 2. drop hayatta düşmez banada.Ya abicim önümüzde %75lik indirimler varken bu kasalar şu anlık alınmaz. Piyasa arttı diye de gşrmeyin. Sonra zarar ettik diye ağlıyosunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben de ilk drop hafta da bir düşüyor. İkinci drop ne yapsam düşmüyor. 20-30 maç atmama rağmen düşmüyor
En son düştüğü günden 7 gün sonra düşüyor genelde. Mesela benim 2 hafta önce 20.15te düşen kasam bu hafta pazar 21.30 da düştü.benim ilk dropum çok geç düşüyor çarşamba yenileniyor pazara kadar her gün 3 saat afk bırakıyorum en son pazar günü düşüyor 2. drop hayatta düşmez banada.
Bugün de 21.30dan sonra düşecekEn son düştüğü günden 7 gün sonra düşüyor genelde. Mesela benim 2 hafta önce 20.15te düşen kasam bu hafta pazar 21.30 da düştü.
Rastgele oluyor ama ben hep 1 haftada düşürüyorumEn son düştüğü günden 7 gün sonra düşüyor genelde. Mesela benim 2 hafta önce 20.15te düşen kasam bu hafta pazar 21.30 da düştü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bugün de 21.30dan sonra düşecek
Öyle aynenRastgele oluyor ama ben hep 1 haftada düşürüyorum
hocam haftalık 2 drop nasıl düşürüyorsunuz yaw kaç maç atıyorsunuz veya bir taktiği mi varRastgele oluyor ama ben hep 1 haftada düşürüyorum
Seviye atlayınca kesin 1 düşüyor sonrası da işte reko veya ders çalışırken dm açık bırakıyomhocam haftalık 2 drop nasıl düşürüyorsunuz yaw kaç maç atıyorsunuz veya bir taktiği mi var
1 haftada 2 kasa mı düşüyor?2 dropu da düşürüyom ben
Hocam 2 kasa düşürmüyormusunuz ben galiba yanlış anladımSeviye atlayınca kesin 1 düşüyor sonrası da işte reko veya ders çalışırken dm açık bırakıyom