Sir Cem T-oker
80+ Gold
Dolar arttı diye tl karşılığı çok arttı kasaların.
Buff’ta devrim kasası 1 haftadır 2dolar ama bize yansıması 46 lira. Yani yurtdışı fiyatlar çok oynamamış gibiŞu anda dolardan daha çok drop sisteminin değişmesi ön planda. Dün gece dolar fazla oynamadı zaten hafta sonu fazla oynamıyor. %30 arttı
Drop sistemini anlamadım. Gitti level atlayınca skin verdi. Kasa hala düşmediŞu anda dolardan daha çok drop sisteminin değişmesi ön planda. Dün gece dolar fazla oynamadı zaten hafta sonu fazla oynamıyor. %30 arttı
Kasa fiyatları bizde KUR ve yeni güncellemeyle ile bu kadar artmış harbiden. Yurtdışı fiyatları da artmış ancak bu kadar değil.Şu anda dolardan daha çok drop sisteminin değişmesi ön planda. Dün gece dolar fazla oynamadı zaten hafta sonu fazla oynamıyor. %30 arttı
normalde kesin bir şekilde kasada düşmesi lazımdı garip olmuş csgo gine 1cümleyle açıklama yaptığı için baya eksik yerler kalmışBuff’ta devrim kasası 1 haftadır 2dolar ama bize yansıması 46 lira. Yani yurtdışı fiyatlar çok oynamamış gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Drop sistemini anlamadım. Gitti level atlayınca skin verdi. Kasa hala düşmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa fiyatları bizde KUR ve yeni güncellemeyle ile bu kadar artmış harbiden. Yurtdışı fiyatları da artmış ancak bu kadar değil.
Aynen hocam. İkinci kez level atlamama çok az kaldı. Eşya düşecek falan yazmıyor. Hadi hayırlısınormalde kesin bir şekilde kasada düşmesi lazımdı garip olmuş csgo gine 1cümleyle açıklama yaptığı için baya eksik yerler kalmış
ben dm atarken biri hem kasa hem sticker almıştı galiba level atlamış ama senin ki biraz garip olmuş
Anlık oyuncu sayısı valoranttan fazlaCS oynayan kaldı mı ki?
Crsed Foad oynayın bro. Bıraka bilirmisiniz emin değilim Bi nevi Pubg gibi ama daha gelişmiş
asıl şimdi valoranttan csye dönüşler başladı cs2 yüzündenCS oynayan kaldı mı ki?
Şu anda hiçbir fps oyunu csyi geçecek potansiyelde değil bence. Hem oyun battle royale oyunuymuş ikisini kıyaslamak doğru olmayabilirCrsed Foad oynayın bro. Bıraka bilirmisiniz emin değilim Bi nevi PUBG gibi ama daha gelişmiş
Valla yalan değil Point blank türk oynadığımda aldığım keyfi cs-godan alamadım hiçŞu anda hiçbir fps oyunu csyi geçecek potansiyelde değil bence. Hem oyun battle royale oyunuymuş ikisini kıyaslamak doğru olmayabilir
Bende de var eldiven kasası bir ara 85lere düşmüştü şimdi 120 falandı en son kaçta satılmalı sizceGamma , Spektrum , Eldiven , Kroma , Firar operasyonu , Hiç birini satmamıştım halada bekletiyorum