Neler Yeni

CS:GO Kasa Fiyatları Yükselişte

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Dolar arttı diye tl karşılığı çok arttı kasaların.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,748
İsim
MehmedVII
Dolar arttı diye TL karşılığı çok arttı kasaların.
Şu anda dolardan daha çok drop sisteminin değişmesi ön planda. Dün gece dolar fazla oynamadı zaten hafta sonu fazla oynamıyor. %30 arttı

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Şu anda dolardan daha çok drop sisteminin değişmesi ön planda. Dün gece dolar fazla oynamadı zaten hafta sonu fazla oynamıyor. %30 arttı
Buff’ta devrim kasası 1 haftadır 2dolar ama bize yansıması 46 lira. Yani yurtdışı fiyatlar çok oynamamış gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Drop sistemini anlamadım. Gitti level atlayınca skin verdi. Kasa hala düşmedi

Kasa fiyatları bizde KUR ve yeni güncellemeyle ile bu kadar artmış harbiden. Yurtdışı fiyatları da artmış ancak bu kadar değil.

Son düzenleme:
  • Beğen

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Buff’ta devrim kasası 1 haftadır 2dolar ama bize yansıması 46 lira. Yani yurtdışı fiyatlar çok oynamamış gibi

Drop sistemini anlamadım. Gitti level atlayınca skin verdi. Kasa hala düşmedi

Kasa fiyatları bizde KUR ve yeni güncellemeyle ile bu kadar artmış harbiden. Yurtdışı fiyatları da artmış ancak bu kadar değil.
normalde kesin bir şekilde kasada düşmesi lazımdı garip olmuş csgo gine 1cümleyle açıklama yaptığı için baya eksik yerler kalmış
ben dm atarken biri hem kasa hem sticker almıştı galiba level atlamış ama senin ki biraz garip olmuş

• Beğen

Sir Cem T-oker

80+ Gold
normalde kesin bir şekilde kasada düşmesi lazımdı garip olmuş csgo gine 1cümleyle açıklama yaptığı için baya eksik yerler kalmış
ben dm atarken biri hem kasa hem sticker almıştı galiba level atlamış ama senin ki biraz garip olmuş
Aynen hocam. İkinci kez level atlamama çok az kaldı. Eşya düşecek falan yazmıyor. Hadi hayırlısı

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,439
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
CS oynayan kaldı mı ki?

• Beğen

victreX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ahmet
Crsed Foad oynayın bro. Bıraka bilirmisiniz emin değilim :D Bi nevi PUBG gibi ama daha gelişmiş
Şu anda hiçbir fps oyunu csyi geçecek potansiyelde değil bence. Hem oyun battle royale oyunuymuş ikisini kıyaslamak doğru olmayabilir

• Beğen

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,439
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Şu anda hiçbir fps oyunu csyi geçecek potansiyelde değil bence. Hem oyun battle royale oyunuymuş ikisini kıyaslamak doğru olmayabilir
Valla yalan değil Point blank türk oynadığımda aldığım keyfi cs-godan alamadım hiç

• Beğen

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Gamma , Spektrum , Eldiven , Kroma , Firar operasyonu , Hiç birini satmamıştım halada bekletiyorum :)
Bende de var eldiven kasası bir ara 85lere düşmüştü şimdi 120 falandı en son kaçta satılmalı sizce

• Beğen
Top Bottom