CS:GO kasa satmak haram mı?

Kanka senin şuan ki profil fotoğrafını kullananlar hiç haram mı diye sormazlar hatta ateistlerdir ama sen bi farklısın .D
images (4).jpeg

Prime aldım. Her hafta kasa düşüyor. Satmak haram olur mu?
Onu bende düşündüm değil bence üyelik alıyoruz hediye gibi düşünüyorum oynayıp düşüyor sonuçta parayı veren düdüğü çalar maksatında

Haram hocam bana atabilirsiniz

Agrabalar yanlış anlamayın la kotü niyetle soylemiyom Atatürk'çüler yalmaz diye biliyorum boş yapmayın

Aslında bu soru Nihat Hatipoğlu Ramazan Programı'nın açılış sorusu olabilirdi, yanlış yerde harcamışsın.

Prime aldım. Her hafta kasa düşüyor. Satmak haram olur mu?
mümin kardeşim csgonun yapımında kullanılan işlemcilerin termal macunlarında 250 gram cent alkol bulunuyor UZAK DUR!

Beyler karar verdim haram. Yani parayı geçtim. Kasa satarak birinin kumar oynamasına vesile oluyon. Kasa açıp skin çıkarmak kumar ve haram çünkü.

Beyler karar verdim haram. Yani parayı geçtim. Kasa satarak birinin kumar oynamasına vesile oluyon. Kasa açıp skin çıkarmak kumar ve haram çünkü.
çok doğru karar hak yolunda ilerlemişsin mümin dostum.

Hayır, onun da haram olması için mantıklı bir sebep yok.
Bu skinlerin fiyatı sürekli değişiyor, tıpkı döviz gibi. Kasayı alan adam ister kasayı açar içindekilerden kâr etmeye çalışır ister de direkt kasayı satarak kâr etmeye çalışır.

Bunu her meslek için dersin o zaman. Örneğin;
Boyacılar: Sadece boya yapıyor.
Şoförler: Sadece araba sürüyor.
Yayıncılar: Bunlar da sadece oyun oynuyor.
Aviator oynayan tuşa basıyor knk aynı maantık bir de önceki mesajıma bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,555
Üyeler
175,067
Son üye
xegehanx45
Geri