Kanka senin şuan ki profil fotoğrafını kullananlar hiç haram mı diye sormazlar hatta ateistlerdir ama sen bi farklısın .D
Kanka senin şuan ki profil fotoğrafını kullananlar hiç haram mı diye sormazlar hatta ateistlerdir ama sen bi farklısın .D
Onu bende düşündüm değil bence üyelik alıyoruz hediye gibi düşünüyorum oynayıp düşüyor sonuçta parayı veren düdüğü çalar maksatındaPrime aldım. Her hafta kasa düşüyor. Satmak haram olur mu?
Oyun sen onu oynadığın içi maaşa bağlıyor seni temizlikçi de sadece yer süpürüp para kazanıyorSadece oyun oynayarak para kazanıyorsun kumara benzedi.
mümin kardeşim csgonun yapımında kullanılan işlemcilerin termal macunlarında 250 gram cent alkol bulunuyor UZAK DUR!Prime aldım. Her hafta kasa düşüyor. Satmak haram olur mu?
Bunu her meslek için dersin o zaman. Örneğin;Sadece oyun oynayarak para kazanıyorsun kumara benzedi.
çok doğru karar hak yolunda ilerlemişsin mümin dostum.Beyler karar verdim haram. Yani parayı geçtim. Kasa satarak birinin kumar oynamasına vesile oluyon. Kasa açıp skin çıkarmak kumar ve haram çünkü.
hocam sizin sakin halinizi görmedim benBöyle boş konuları görünce anlık sinirleniyor insan.
haram knk sen bana ver onlarıPrime aldım. Her hafta kasa düşüyor. Satmak haram olur mu?
Hayır, onun da haram olması için mantıklı bir sebep yok.Beyler karar verdim haram. Yani parayı geçtim. Kasa satarak birinin kumar oynamasına vesile oluyon. Kasa açıp skin çıkarmak kumar ve haram çünkü.
Aviator oynayan tuşa basıyor knk aynı maantık bir de önceki mesajıma bak.Bunu her meslek için dersin o zaman. Örneğin;
Boyacılar: Sadece boya yapıyor.
Şoförler: Sadece araba sürüyor.
Yayıncılar: Bunlar da sadece oyun oynuyor.