Sen en son laptop öneren birine hakaret etmiştin ordan anlamlıydım trol olduğunu ama ciddi ciddi cevap vereyimPrime aldım. Her hafta kasa düşüyor. Satmak haram olur mu?
Hayır haram değil sen onu kazanmak için uğraşıyorsun
Son düzenleme:
Sen en son laptop öneren birine hakaret etmiştin ordan anlamlıydım trol olduğunu ama ciddi ciddi cevap vereyimPrime aldım. Her hafta kasa düşüyor. Satmak haram olur mu?
Trol değilim ama casper fanboylarını gmrünce deliriyorum. Kabaysam pardon. Kafana takma. Burdan yanıt aldım ama din uzmanına sorsam iyi olur. Size güvenmiyor değilim ama uzman adı üstünde.Sen en son laptop öneren birine hakaret etmiştin ordan anlamlıydı trol olduğunu ama ciddi ciddi cevap vereyim
Hayır haram değil sen onu kazanmak için uğraşıyorsun
Doğru diyorsun ama dini gerçekten bilenlere sor ve o hakaret ettiğin arkadaş Casper fan boyu değildi bende değilim ama g870 modeli gayet güzeldirTrol değilim ama casper fanboylarını gmrünce deliriyorum. Kabaysam pardon. Kafana takma. Burdan yanıt aldım ama din uzmanına sorsam iyi olur. Size güvenmiyor değilim ama uzman adı üstünde.
Kanka Atatürk'çüler hiç harama fln bakmazlar ama sen bi farklısın .DPrime aldım. Her hafta kasa düşüyor. Satmak haram olur mu?
100k ya aldığın arabanın değeri 200k ise neden haksız kazanç olsunAma 100k ne haksız kazanç değil mi şimdi? Hayır bak nazikçe soeuyorum.