Şuan 11.haftadayız şuan alsam bileti geçmiş görevleri yapabilir miyim?
Şuan 11.haftadayız şuan alsam bileti geçmiş görevleri yapabilir miyim?
Neden ?
Biraz öyle oldu alsam sizce yetiştirebilir miyim?
Biraz öyle oldu alsam sizce yetiştirebilir miyim?
Bilet fiyatı düşüyor olabilir fakat eşya fiyatları da düşecek. Şimdiden düşmeye başladı zatenBekle fiyattı düşecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen şimdiden başla 2 hafta içinde biletin fiyatı düşer alırsın..
Bilet almadanda görev yapılıyor.
o bilet fiyatı ile ilgili değil ki Stickerlar geldi :=)Evet, yapabilirsin.
Bilet fiyatı düşüyor olabilir fakat eşya fiyatları da düşecek. Şimdiden düşmeye başladı zaten
Evet, yapabilirsin.
Bilet fiyatı düşüyor olabilir fakat eşya fiyatları da düşecek. Şimdiden düşmeye başladı zaten
Evet, yapabilirsin.
Operasyon kasası fiyatları kapsüller gelmeden önce düşmeye başladı. Geçen operasyondan farklı olarak hesap başına sınırsız kasa alınabildiği için gelecekte az bulunan pahalı bir kasa da olmayacak. Ben ne kadar erken o kadar iyi olarak düşündüm.o bilet fiyatı ile ilgili değil ki Stickerlar geldi :=)
Veya etkinlikte ilgili değil Stickerların geldiği zamanla orantı kur daha iyi anlarsın bu piyasa ile uğraşıyorum. Saygılar.
Şöyle bir ipucu vereyim Cs Etkinliği geldiğinde piyasa çöker aşağı çünkü herkes bilet almak için elindekini eşyayı satar ucuza kaparsın. Dota 2 Etkinliği gelir aynı durum olur. Yeni kapsüller gelir herkes onlara yönelir piyasa yine düşer. Biletin Fiyatı düşer almayan kişiler alır itemlerini satar fiyat düşürür. Bu pazarın gidişatı böyledir.
Operasyon kasası fiyatları kapsüller gelmeden önce düşmeye başladı. Geçen operasyondan farklı olarak hesap başına sınırsız kasa alınabildiği için gelecekte az bulunan pahalı bir kasa da olmayacak. Ben ne kadar erken o kadar iyi olarak düşündüm.
Ben de takasla uğraşıyorum, senin kadar bilgili olmayabilirim ama düşüncem bu yönde.
Haklısın gerçi, 11 hafta oldu. O kadar geçtiğini unutmuştum, ben çıktığı gün aldımŞimdi 2 hafta içinde düşecek bir etkinliğe 110 TL vermektense 1 hafta sonra 65 veririm. Ek olarak senin galiba Türkiye tarafındaki döviz güncellemesinden haberin yok. Bilet ilk çıktığında dolar yüksek idi ona göre hesaplanıp bilet fiyatı verilmişti ve bu 110 TL değil ki farkına vardığını düşünerek ondan dolayı doların düşmesi evrensel pazar olduğundan ötürü 85 TL'lik itemi sen 70 TL olarak gördüğün için düştüğünü düşünebilirsin ki. Yakın zamandan örnek verecek olursam kapsüller 7.10 TL şuan ve ilk fiyatları böylemiydi ? Tabi ki hayır fiyat zaten bizde geriledi 8.50'den işlem gören Dolar tarafı 7.00 Bandına düşünce ona göre ayar çekiyorlar ve şu var ki kasaların fiyatı her zaman en tavanı görür sonra düşer hep düşmez burada büyük balinalar var 5000 tane kasa toplayan tek bir insan bile var emin o hep fiyatı düşerken nasıl kar yapacak ? Piyasa ile öyle bir oynuyorlarki anlatsam inanmazsın.
Haklısın gerçi, 11 hafta oldu. O kadar geçtiğini unutmuştum, ben çıktığı gün aldım