B Botkaptan 80+ Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 44 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Ahmet beserek Steam ahmet beserek 19 Haziran 2020 #1 merhabalar herkesee cs de lobide maç arattırmaya bastıktan 1 saniye sonra oyun iptal ediyor allah allah dosyalarıda doğruladım varmıdır bir hal çaresi
merhabalar herkesee cs de lobide maç arattırmaya bastıktan 1 saniye sonra oyun iptal ediyor allah allah dosyalarıda doğruladım varmıdır bir hal çaresi
efearici242 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 751 Dahası Reaksiyon skoru 322 İsim Efe 19 Haziran 2020 #2 Botkaptan yazmış: merhabalar herkesee cs de lobide maç arattırmaya bastıktan 1 saniye sonra oyun iptal ediyor allah allah dosyalarıda doğruladım varmıdır bir hal çaresi Devamı için tıklayın... İptal ediyorsa chatte bir yazı çıkıyordur chatte ne yazıyor
Botkaptan yazmış: merhabalar herkesee cs de lobide maç arattırmaya bastıktan 1 saniye sonra oyun iptal ediyor allah allah dosyalarıda doğruladım varmıdır bir hal çaresi Devamı için tıklayın... İptal ediyorsa chatte bir yazı çıkıyordur chatte ne yazıyor