1- Takımını kendin kurmaya çalış çok daha eğlenceli ve kolay oluyor (benimde bir takımım yok az önce mg den düştüm).düzgün takımla karşılaşamıyoruz
hileler çok fazla
geçen sene şansıma dust 2 haritasın da adamı görmeden kapıdan hs attım diye overwatch dan ban yedim
takıma türk gelse info vermez ama kendisi bizden info ister ve boş boş konuşup olay çıkarır
1 önceden takımım vardı takımdan biri yeni sistem toplayınca afadersin bir yeri çok yükseldi o yüzden aramızda kavga oldu ayrıldı1- Takımını kendin kurmaya çalış çok daha eğlenceli ve kolay oluyor (benimde bir takımım yok az önce mg den düştüm).
2- Güven faktörünü yüksek tutmaya çalış(hile daha az gelir).
3- Overwatcaha düşersem ban yemekten ben de çok korkuyorum çünkü bazen değişik vuruşlar yapabiliyorum.
4!- İstersen Faceit oyna hem 128 tick takımda troll az olur anti-cheat sistemi de var ve onun overwatchı kendine özel oluyor.
Bu yüzden Faceit girsin kolu olan.düzgün takımla karşılaşamıyoruz
hileler çok fazla
geçen sene şansıma dust 2 haritasın da adamı görmeden kapıdan hs attım diye overwatch dan ban yedim
takıma türk gelse info vermez ama kendisi bizden info ister ve boş boş konuşup olay çıkarır
Düzgün takımla karşılaşmadığımız doğru olabilir heleki oyundan çıkıp gidenler sinir bozucu ama hileci 1 senedir hiç denk gelmedi banadüzgün takımla karşılaşamıyoruz
hileler çok fazla
Oyunu kesinlikle 16:9 oynama. 4:3 oyna ve grafikleri düşür. 1024x720 p de oynaŞahsen her oyunu indirip oynayan biri değilim. Genellikle Minecraft (Hypixel) oynardım. Silah oyunlarından da CS-GO'yu 3 hafta oldu başlayalı. Sistemim şu anlık yetersiz olduğundan dolayı BF, Warzone, PUBG Steam gibi oyunları oynayamıyorum.
Ekran kartları ucuzlayacak diye beklerken daha da pahalandı bu nedenle 1-2 ay elimdeki sistemle idare edeceğim. Şu anki PC'nin adamakıllı oynattığı online oyun olarak Mc ve Cs dışında oyun yok. Mc'de artık sıktığı için Cs'ye başladım.
Şimdi Cs'de alışmak için genelde ölüm maçı giriyorum rekabetçi en fazla 5 kere girmişimdir.
Ölüm maçlarında genelde ilk 10'da oluyorum.
Oyunda daha hızlı ilerlemek için ne önerirsiniz?
Hangi silahlarla daha çok oynamalıyım?
Bu arada seviye 7 onbaşıyım![]()
![]()
rekabetci gireceksen kendine takım olusturmaya calıs. rekabetcı gırmeden once mutlaka 1 el olum macı oynamaya calıs, ısınırsın. taraflardakı krıtık sılahları kullanmayı ogren; ornek ak47, m4a4 vs. kendıne en uygun sılahları bul. hangı macta hangı pozısyonda oynamak ıstıyorsan ona uygun crosshair bulmanı tavsıye ederım. ornek sallıyorum snipe oynamak ıstedıgın macta nokta cross koy, taarruzda farklı bısey.Şahsen her oyunu indirip oynayan biri değilim. Genellikle Minecraft (Hypixel) oynardım. Silah oyunlarından da CS-GO'yu 3 hafta oldu başlayalı. Sistemim şu anlık yetersiz olduğundan dolayı BF, Warzone, PUBG Steam gibi oyunları oynayamıyorum.
Ekran kartları ucuzlayacak diye beklerken daha da pahalandı bu nedenle 1-2 ay elimdeki sistemle idare edeceğim. Şu anki PC'nin adamakıllı oynattığı online oyun olarak Mc ve Cs dışında oyun yok. Mc'de artık sıktığı için Cs'ye başladım.
Şimdi Cs'de alışmak için genelde ölüm maçı giriyorum rekabetçi en fazla 5 kere girmişimdir.
Ölüm maçlarında genelde ilk 10'da oluyorum.
Oyunda daha hızlı ilerlemek için ne önerirsiniz?
Hangi silahlarla daha çok oynamalıyım?
Bu arada seviye 7 onbaşıyım![]()
![]()