ölüm maçı yapıyorum.Ölüm maçı gireydin bari
Birde telefon otomatik düzeltme yaptığı için ister istemez böyle oluyor ben ne yapıyım.Cs go nasıl oynadığını bilmem ama Türkçe hakkında bilgi sahibi olmadığını bilirim.
"Benim cs go nasıl oynuyorum" adlı başlığı yazdıktan sonra inan cs go yu hiç önemsemedim![]()
Otomatik düzeltmeyi düzeltBirde telefon otomatik düzeltme yaptığı için ister istemez böyle oluyor ben ne yapıyım.
Ölüm maçı derken gerçek insanlarla online bir şekilde oyna demek istedim.ölüm maçı yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde telefon otomatik düzeltme yaptığı için ister istemez böyle oluyor ben ne yapıyım.
Düşük rankta olduğun çok belli oluyor.Sizce FPS oyunlarında nasılım Apex'i de böyle oynuyorum bazen.
Bu arada Botların zorluğü zor seviye
Mouse hasasiyetti Deafult ayarda
4.3 çözünürlükte oynuyorum.
Beyaz tema ne öyle, yap şunu siyah bak keyfineBen böyle yazıyorum üst yazılar ile bazen yanlış harf e basıyorum.
modem yok bende olsa 2-3 kere maça girer çıkartım.Ölüm maçı derken gerçek insanlarla online bir şekilde oyna demek istedim.
konu başlığını düzelttim benCs go nasıl oynadığını bilmem ama Türkçe hakkında bilgi sahibi olmadığını bilirim.
"Benim cs go nasıl oynuyorum" adlı başlığı yazdıktan sonra inan cs go yu hiç önemsemedim![]()
headshot yapmaya çalışıyorum benim kullandığım silahlar : AK47-M4A1-AWP-Scout-Scar-Negav-Eagle-Galil-Famas-R9 RevolverDüşük rankta olduğun çok belli oluyor.
Aim sürekli yerde geziyor bunu adamın kafasının denk geleceği seviyede olması lazım.
Adama sıkarken sürekli gövdesine sıkıyorsun yapma, kafaya sıkmaya çalış.
Spreyin kötü, sprey çalışman lazım.
Radarı da kullan birçok yerde bakmadığını fark ettim.
Bir adam öldürdükten sonra hemen mermi yeniliyorsun ve yeterli mermiye sahipken bunu azalt.
Birde sürekli offline oynuyorum gerçek oyuncularla oynamaya şansım yok modem ve internet olmadığı için.Düşük rankta olduğun çok belli oluyor.
Aim sürekli yerde geziyor bunu adamın kafasının denk geleceği seviyede olması lazım.
Adama sıkarken sürekli gövdesine sıkıyorsun yapma, kafaya sıkmaya çalış.
Spreyin kötü, sprey çalışman lazım.
Radarı da kullan birçok yerde bakmadığını fark ettim.
Bir adam öldürdükten sonra hemen mermi yeniliyorsun ve yeterli mermiye sahipken bunu azalt.