Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
9100f 1650 li sisteme sahip olan arkadaşım 100+ çok rahat alabiliyor ? 2200g 1650 li arkadaşımda 100+ rahat alabiliyor ayrıca bu durum sadece csgoda geçerli valo veya lolde kılçıksız 150+ fps alıyorum ayrıca şunuda belirtiyim internetteki görüp göremeyeceğin birçok yolu denedim kartta denemediğim yol kalmadıKankacığım MSI after burner programını kullanarak deneme yanılma yöntemiyle belli bir miktar FPS artışı sağlayabilirsiniz Ama şöyle bir durum var power suplayınız overclock için yeterli mi anakartınız bunun için yeterli mi aynı zamanda bilgisayarınızın ısısı bunun için yeterli mi bunun gibi faktörler etkileyebilir kesinlikle ben sorumluluk almıyorum Ama zamanında benim de gt730 ekran kartım vardı ve belli bir miktar overclock yapmıştım fakat ben termal macununu değiştirip düzenli bir şekilde ona göre yapmıştım yani siz de deneme yanılma yöntemiyle yapabilirsiniz ama aşırıya kaçmayın çünkü elinizdeki parçadan da olabilirsiniz ufak ufak deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsiniz bence en uygun ayarı Bir de en uygun ayarı bulduğunuzu düşünüp öyle bırakmayın biz sağdaki saat kadar oyunlar da deneyin bazen güç yetersiz kalıyor veya farklı durumlar oluyor bilgisayar kapanıp açıyor veya yani 150 FPS alıyorsun birdenbire 60'a düşüyor takılmalar donmalar bugünün gibi sorunlar yaşayabiliyorsunuz bir denemek lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kankacığım senin kısaca sanki bir işlemci upgrate'ine ihtiyacım var
örnek:
-nod3d9ex1 bunun gibi kodların hepsini denedim
Son düzenleme: