Sigara neden çok içiliyor?CS GO neden çok oynanıyor. merak ediyorum. Ben 7 saat oynadım sonra sıkıldım.
Seni sıkması diğerlerini sıkıyor anlamına gelmiyor. 2000 saat oynamam var ve her gün girip 10 rekabetçi atıyoruz arkadaşlarla gayet eğlenceli.CS GO neden çok oynanıyor. merak ediyorum. Ben 7 saat oynadım sonra sıkıldım.
Gta veya just cause gibi değil ki. Gta da birçok şey yapabilirsin. ancak CS GO da sadece bellirli haritalarda oynuyorsun.herkes sen gibi mi ?
Herkes sen değil dostum zevkler renkler muhabbeti.CS GO neden çok oynanıyor. merak ediyorum. Ben 7 saat oynadım sonra sıkıldım.
Bende zaten 7 saati o yüzden oynadım. Saniyesinde satıldı.benim görüşürüm ki bende o sebepten arada oynuyorum girip 2-3 kasa düşürüyorsun silah skini vs satıyorsun hop geliyor paracıklar oyun alıyorsun Özetle tamamen ticaret yani
Ben de çok sıkılıyorum ama 200 saatim var.CS GO neden çok oynanıyor. merak ediyorum. Ben 7 saat oynadım sonra sıkıldım.
7 saat oynamak yerine ben ufak kardeşimi koyuyorum başına zaten oyunda durmak yetiyor resmen her türlü bir şeyler veriyor oyunBende zaten 7 saati o yüzden oynadım. Saniyesinde satıldı.
Mesela bende hikayeli oyunları sevmiyorum, çok çabuk sıkılıyorum ama herkes hikayeli oyun oynuyor. Hikayeli oyun olarak sadece Uncharted 4 - 5, Gta5, Undertale oynadım sanırım. Daha çok online veya simulasyon oyunlarını seviyorum.CS GO neden çok oynanıyor. merak ediyorum. Ben 7 saat oynadım sonra sıkıldım.