Neler Yeni

CS GO neden çok oynanıyor?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
CS GO neden çok oynanıyor. merak ediyorum. Ben 8.1 saat oynadım sonra sıkıldım. Sadece kasa düşürmek için oynuyorum. Kasaları satıp oyun almak için.
Türk oyuncusu sayısı düştü çok fazla da oynanmıyor şahsen eski bir cs go oyuncusuyum aktif olarak valorant oynuyorum immo eloda.
Geçen kuzenim çağırdı neyse girdim 1 maç attım nova 1 attı düşün immortal adamı nova 1 neyse abi tabi girdim tek başıma beraber oynayamıyorduk aldım awp çat çat indirdim 40 vurdum kazandık nova 2 attı neyse kuzenle oynadım gene kazandık vesaire ama sorunları var.

Yüksek ping
Sıkıcı oynanış valorantdan sonra boş geldi resmen elim.
Ruslar sorun oyunu bozuyorlar
Dikkatimi çeken başka bir şey oyuncular çok pusuyor.
Hile var

+ Kısımları
Vuruş hissi güzel başka +sı yok bide roundlar daha kısa sürüyor ama bence modası geçti valo oynayın :)

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
2000 saat oynama sonunda beni de sıktı ama oynarken hep keyifliydi.
zevkler ver renkler meselesi.

alex jensen

80+ Silver
Seni sıkması diğerlerini sıkıyor anlamına gelmiyor. 2000 saat oynamam var ve her gün girip 10 rekabetçi atıyoruz arkadaşlarla gayet eğlenceli.
kolsuz arkadaşlarla girip hem baya eğleniyoruz hemde 30 40 vurup rank düştüğğüm için kavga ediyoruz akdsşa

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,832
İsim
Eray Yılmaz
Hileler neden Valve ye çözüm bulmuyor?
1605198305663.jpeg

Beynim yandı

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
biraz kişisel kimisi sadece sade sever bomba kullanımı taktikler hatta skin alıp satmak isteyenler falan ohooo bu güzden baya oynanıyor ama benide sıktı valoranttaki çocuklar olmasada oranın trolleri farklı o yüzden ben yine valorant oynardım valorant cs go karşılaştırılamaz ama yinede valorant derim

Avolay

80+ Gold
CS GO neden çok oynanıyor. merak ediyorum. Ben 8.1 saat oynadım sonra sıkıldım. Sadece kasa düşürmek için oynuyorum. Kasaları satıp oyun almak için.
Kolları var çünkü :) 8.1 Saatte bir şey anlamazsın oyundan ama Valorant daha iyi bence

Top Bottom