CS GO neden çok oynanıyor?

Alışkanlık denebilir. Standartlaşmış fps oyunlarından biri. R6S ve Apex gibi çok daha çeşitli ve ADAM AKILLI GÜNCELLEME alan oyunlar varken bu kadar oynanmasının başka sebebi olamaz herhalde.

• Oyun içi öğelerin legal olarak ticareti var.
  • Şans faktörüne dayalı, oyun içi kasa açma sistemi var.
  • Oyunda; level, seviye, rütbe sistemi var.
  • Genellikle karşında yapay zeka yerine, gerçek bir insan olduğu için, her karşılaşmada yeni bir oyun oynuyorsun.
  • Stabil oyuncu sayısı var.
Benim düşüncelerim bunlardı.

CS GO neden çok oynanıyor. merak ediyorum. Ben 8.1 saat oynadım sonra sıkıldım. Sadece kasa düşürmek için oynuyorum. Kasaları satıp oyun almak için.
kanka değişik bir yanı var bazen çok girmek istiyorsun bazen çok sarıyor mesela benim 800 saatim var sistemi iyi olmayanlar da genelde oynuyor ben öyle yapıyordum çünkü çok değişiklik gösteriyor

2 senedir oynuyorum, sıkmadı aslında fakat çok hile var.

CS GO neden çok oynanıyor. merak ediyorum. Ben 8.1 saat oynadım sonra sıkıldım. Sadece kasa düşürmek için oynuyorum. Kasaları satıp oyun almak için.
Eğlenceli bir hedefin varsa daha çok sarıyor ben faceit kullanmadan oynuyorum tek giriyorum yinede sarıyor. Hile karşima hiç gelmedi csgo da bu arada sanirsam güven faktörüm çok yüksek.

2 senedir oynuyorum, sıkmadı aslında fakat çok hile var.
Aynen. Bi yeni hesap açayım dedim. Yoldaştayız. Karşı 2adamda mevlana var bizim adamda açmış. hile vs hile atıyorlar kimin hilesi güçlüyse. Birde hileye ulaşımı aşırı kolay artık. yt kanalları dagıtıyor. Adamın dc sine gidiyorsun abone olup ssni atıyorsun. Adam linki atıyor bu kadar.

Aynen. Bi yeni hesap açayım dedim. Yoldaştayız. Karşı 2adamda mevlana var bizim adamda açmış. hile vs hile atıyorlar kimin hilesi güçlüyse. Birde hileye ulaşımı aşırı kolay artık. yt kanalları dagıtıyor. Adamın dc sine gidiyorsun abone olup ssni atıyorsun. Adam linki atıyor bu kadar.
O zor yöntem dostum. :D :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,015
Üyeler
192,856
Son üye
vLRagnarok
Geri