kanka değişik bir yanı var bazen çok girmek istiyorsun bazen çok sarıyor mesela benim 800 saatim var sistemi iyi olmayanlar da genelde oynuyor ben öyle yapıyordum çünkü çok değişiklik gösteriyorCS GO neden çok oynanıyor. merak ediyorum. Ben 8.1 saat oynadım sonra sıkıldım. Sadece kasa düşürmek için oynuyorum. Kasaları satıp oyun almak için.
Eğlenceli bir hedefin varsa daha çok sarıyor ben faceit kullanmadan oynuyorum tek giriyorum yinede sarıyor. Hile karşima hiç gelmedi csgo da bu arada sanirsam güven faktörüm çok yüksek.CS GO neden çok oynanıyor. merak ediyorum. Ben 8.1 saat oynadım sonra sıkıldım. Sadece kasa düşürmek için oynuyorum. Kasaları satıp oyun almak için.
Aynen. Bi yeni hesap açayım dedim. Yoldaştayız. Karşı 2adamda mevlana var bizim adamda açmış. hile vs hile atıyorlar kimin hilesi güçlüyse. Birde hileye ulaşımı aşırı kolay artık. yt kanalları dagıtıyor. Adamın dc sine gidiyorsun abone olup ssni atıyorsun. Adam linki atıyor bu kadar.2 senedir oynuyorum, sıkmadı aslında fakat çok hile var.
O zor yöntem dostum.Aynen. Bi yeni hesap açayım dedim. Yoldaştayız. Karşı 2adamda mevlana var bizim adamda açmış. hile vs hile atıyorlar kimin hilesi güçlüyse. Birde hileye ulaşımı aşırı kolay artık. yt kanalları dagıtıyor. Adamın dc sine gidiyorsun abone olup ssni atıyorsun. Adam linki atıyor bu kadar.
Fabrikalar neden sigaranın üzerine 'sigara içmek öldürür , sigara içmeyin' gibi şeyler yazıp satıyorlar ?Sigara neden çok içiliyor?
Nasıl yaniO zor yöntem dostum.
Valve neden hile yapmayın diyor?Fabrikalar neden sigaranın üzerine 'sigara içmek öldürür , sigara içmeyin' gibi şeyler yazıp satıyorlar ?
Valve neden hilelere çözüm bulmuyor ?Valve neden hile yapmayın diyor?