Neler Yeni

CS GO neden çok oynanıyor?

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Alışkanlık denebilir. Standartlaşmış fps oyunlarından biri. R6S ve Apex gibi çok daha çeşitli ve ADAM AKILLI GÜNCELLEME alan oyunlar varken bu kadar oynanmasının başka sebebi olamaz herhalde.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
  • Oyun içi öğelerin legal olarak ticareti var.
  • Şans faktörüne dayalı, oyun içi kasa açma sistemi var.
  • Oyunda; level, seviye, rütbe sistemi var.
  • Genellikle karşında yapay zeka yerine, gerçek bir insan olduğu için, her karşılaşmada yeni bir oyun oynuyorsun.
  • Stabil oyuncu sayısı var.
Benim düşüncelerim bunlardı.

Lykia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Utku istek
CS GO neden çok oynanıyor. merak ediyorum. Ben 8.1 saat oynadım sonra sıkıldım. Sadece kasa düşürmek için oynuyorum. Kasaları satıp oyun almak için.
kanka değişik bir yanı var bazen çok girmek istiyorsun bazen çok sarıyor mesela benim 800 saatim var sistemi iyi olmayanlar da genelde oynuyor ben öyle yapıyordum çünkü çok değişiklik gösteriyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
2 senedir oynuyorum, sıkmadı aslında fakat çok hile var.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
CS GO neden çok oynanıyor. merak ediyorum. Ben 8.1 saat oynadım sonra sıkıldım. Sadece kasa düşürmek için oynuyorum. Kasaları satıp oyun almak için.
Eğlenceli bir hedefin varsa daha çok sarıyor ben faceit kullanmadan oynuyorum tek giriyorum yinede sarıyor. Hile karşima hiç gelmedi csgo da bu arada sanirsam güven faktörüm çok yüksek.

-CrawL

80+ Gold
2 senedir oynuyorum, sıkmadı aslında fakat çok hile var.
Aynen. Bi yeni hesap açayım dedim. Yoldaştayız. Karşı 2adamda mevlana var bizim adamda açmış. hile vs hile atıyorlar kimin hilesi güçlüyse. Birde hileye ulaşımı aşırı kolay artık. yt kanalları dagıtıyor. Adamın dc sine gidiyorsun abone olup ssni atıyorsun. Adam linki atıyor bu kadar.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Aynen. Bi yeni hesap açayım dedim. Yoldaştayız. Karşı 2adamda mevlana var bizim adamda açmış. hile vs hile atıyorlar kimin hilesi güçlüyse. Birde hileye ulaşımı aşırı kolay artık. yt kanalları dagıtıyor. Adamın dc sine gidiyorsun abone olup ssni atıyorsun. Adam linki atıyor bu kadar.
O zor yöntem dostum. :D :D

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,832
İsim
Eray Yılmaz

Eray Yılmaz

80+ Silver