CS:GO nun toxicleri ROBLOX a gelmiş

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,036
Ne zaman oyuna girsem ruslar oluyor birbirleriyle konuşuyorlar neyse ben birine daldım diyor bana sen ***** mısın ? ( ingilizce) LAN OYUNDA HERKES TEKE TEK NE YAPAYIM sonra 2 kişi gelip oda toparlanıp 3 kişi Ulti ile dalıyorlar bana adeta CS GO nun toxicleri aynı robloxa geldi bir tane daha var adam sadece bana dalıyor sadece ve sadece BANA, diyorum yeter artık dalma bana ( Adam o kadar kombo atıyorki bir şey yapamıyorum terlemiş belli saatlerdir oynuyordur kesin) diyor bana bu savaş oyunu ağlayacaksan git diyor ULAN SADECE BANA DALIYORSUN NE ALAKA oyunun adı n the jojo game harbi bütün sinirimi buradan çıkarmak istedim sizce çıkarmak istiyorsanız buraya yazabilirsiniz

D-dostum tamam da ne yapabilirim senin için?

İçini dökmen güzel f-fakat biz psikolojik danışmanın değiliz.

• Beğen
Reaksiyonlar: akan
Valorantta türk toxicler neyse csde de ruslar o yani rus gelmesin de kim gelirse gelsin
bi de kürdistanlı savunanlar gelmesin bi kere iki tane yabancı ama kurdistani savunan kişi mirageda b rushlarken bi arkadaş önden kapıyı kapadı bi arkadaşı arkadan kapadı içerde kaldık takımca ben onlara laf edince de beni köşeye sıkıştırdılar deli oldum yine bak

Geri