CS:GO nun toxicleri ROBLOX a gelmiş

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,037
Ne zaman oyuna girsem ruslar oluyor birbirleriyle konuşuyorlar neyse ben birine daldım diyor bana sen ***** mısın ? ( ingilizce) LAN OYUNDA HERKES TEKE TEK NE YAPAYIM sonra 2 kişi gelip oda toparlanıp 3 kişi Ulti ile dalıyorlar bana adeta CS GO nun toxicleri aynı robloxa geldi bir tane daha var adam sadece bana dalıyor sadece ve sadece BANA, diyorum yeter artık dalma bana ( Adam o kadar kombo atıyorki bir şey yapamıyorum terlemiş belli saatlerdir oynuyordur kesin) diyor bana bu savaş oyunu ağlayacaksan git diyor ULAN SADECE BANA DALIYORSUN NE ALAKA oyunun adı n the jojo game harbi bütün sinirimi buradan çıkarmak istedim sizce çıkarmak istiyorsanız buraya yazabilirsiniz

D-dostum tamam da ne yapabilirim senin için?

İçini dökmen güzel f-fakat biz psikolojik danışmanın değiliz.

• Beğen
Reaksiyonlar: akan
Valorantta türk toxicler neyse csde de ruslar o yani rus gelmesin de kim gelirse gelsin
bi de kürdistanlı savunanlar gelmesin bi kere iki tane yabancı ama kurdistani savunan kişi mirageda b rushlarken bi arkadaş önden kapıyı kapadı bi arkadaşı arkadan kapadı içerde kaldık takımca ben onlara laf edince de beni köşeye sıkıştırdılar deli oldum yine bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,712
Son üye
Emresnckttn
Geri