CS GO ORTA AYAR ISI DERECELERİ V SYNC AÇIK

Reaksiyon skoru
38
Hocalarım fpsimi 75hz e sabitledim ısınmadan dolayı odam havasız 32 derece monitörüm 75hz oldugu için 75 e sabitledim orta ayarlarda bu ısı degerleri normal midir havasız oda 32° oda sıcaklıgı

cpu 60-65 derece
gpu 55-60 derece gpu kullanımı %30 ve ayrıca bi sorum var kasanın yanından telefondan basit bi db ölçerle ölçüm yaptım boşta 55 desibel normal midir şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler

CS gibi e spor oyunlarında FPS sabitlemeyin yırtılma olur. Sıcaklıklar zaten FPS serbestken çok kötü olmaz.

CS gibi e spor oyunlarında FPS sabitlemeyin yırtılma olur. Sıcaklıklar zaten FPS serbestken çok kötü olmaz.
hocam fps sabit degilken işlemci 75° ekran kartı 65 görüyor anlam veremedim ve şunu okumuştum sabitleyince yırtılmalar olmuyor

hocam fps sabit degilken işlemci 75° ekran kartı 65 görüyor anlam veremedim ve şunu okumuştum sabitleyince yırtılmalar olmuyor

Sıcaklıklar gayet normal. Eğerki rahatsız etmiyorsa görüntü o zaman sorun yok, ben valorantta sabitleyince baya yırtılmıştı. Freesync açık olmasına rağmen.

Fps sabitlemek input lag yaratır, fps sabitlemeyin.

Hocam tam tersi fps sabitlemek yırtılmaları önlemiyor mu?

Hocam tam tersi fps sabitlemek yırtılmaları önlemiyor mu?

E spor oyunlarında o durum biraz farklı işliyor anladığım kadarıyla, hikayeli AAA oyunlarda sabitlemek daha akıcı doğru.

E spor oyunlarında o durum biraz farklı işliyor anladığım kadarıyla, hikayeli AAA oyunlarda sabitlemek daha akıcı doğru.
Farklı işlemiyor aslında. Ekran yenileme hızı ile fps arasındaki farktan dolayı yırtılmalar meydana geliyor zaten. Vsync de fpsi sabitleyerek bunun önüne geçiyor ama giriş gecikmesine sebep olduğu için önerilmiyor.

Geri