ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
Oynuyan varsa girelim artık tek başıma oynayıp Ruslarla veya 3 4 Max vuran adamlarla oynamaktan yoruldum
Attım istek![]()
Steam Topluluğu :: Mete HUN
steamcommunity.com
Gel girekKabul ettim. Aktif cs go oynayanlar istek atabılır arkadaşlar. Rekabetçi girilir
özelden atsanaçok aktif discord sunucuları var orada kendi rankınıza uygun insanlarla oynayabilirsiniz reklam olmasın diye söylemiyorum ama akşam saatlerinde aktif onlarca oda oluyor
Bende alabilir miyim, gerçekten sıkıldım 3-4 vuran insanlarla aynı maçlarda oynamaktançok aktif discord sunucuları var orada kendi rankınıza uygun insanlarla oynayabilirsiniz reklam olmasın diye söylemiyorum ama akşam saatlerinde aktif onlarca oda oluyor
436776706Oynuyan varsa girelim artık tek başıma oynayıp Ruslarla veya 3 4 Max vuran adamlarla oynamaktan yoruldum
Özelden atr mısınçok aktif discord sunucuları var orada kendi rankınıza uygun insanlarla oynayabilirsiniz reklam olmasın diye söylemiyorum ama akşam saatlerinde aktif onlarca oda oluyor
Özelden atr mısın
Bende alabilir miyim, gerçekten sıkıldım 3-4 vuran insanlarla aynı maçlarda oynamaktan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
436776706
Arkadaş kodum
site herkese özelden tek tek atmama izin vermiyor unlost discord serveriözelden atsana