Arkadaşlar sistemimi yeni aldım windowsu ve ekran kartını güncelledim ana kartı güncellemedim csgo da lobida ana ekranda bisey yok ama ya harita yüklenirken yada oyuna girip 1 dk sonra donup kalıyo nasil cöze bilirim
Hocam sistem bu itopyadan hazir olarak geldi ztn sadece ekran kartinin soketini taktimPsu ve taktığın sistem nedir. Güç yetersizliği olabilir. İşlemci ve gpu güç bağlantılarının tamamını yaptınız mı?
Hocam sadece oyun donuyor ve duzelmiyo ve bu 1-2 kere değil sürekli oluyorKasanın kapanma gibi durumu oluyor mu. Sadece donuyor mu
Psu ekran kartı bağlantısını düzgün yaptığınıza emin olun. XMP profili açık değilse bıostan aktifleştirin. Düzelmezse donanım arızası olabilir.Hocam sistem bu itopyadan hazir olarak geldi ztn sadece ekran kartinin soketini taktim
Hocam 1 tane 8 li 1 tanede 6 lı giriş var psu dan da 8 li 2 tane gelmiş bu şekil taktımPsu ekran kartı bağlantısını düzgün yaptığınıza emin olun. XMP profili açık değilse bıostan aktifleştirin. Düzelmezse donanım arızası olabilir.
Xmp dediğin ram ayariysa onu da yükselttimPsu ekran kartı bağlantısını düzgün yaptığınıza emin olun. XMP profili açık değilse bıostan aktifleştirin. Düzelmezse donanım arızası olabilir.
CSGO Başlatma seçeneklerinde herhangi bir kod fln yazdınız mı?Arkadaşlar sistemimi yeni aldım windowsu ve ekran kartını güncelledim ana kartı güncellemedim csgo da lobida ana ekranda bisey yok ama ya harita yüklenirken yada oyuna girip 1 dk sonra donup kalıyo nasil cöze bilirim
Hocam ilk basta yazmadim sonra biraz arastirdim bikac kod yaziyolar onlarida yazdim gene aynıCSGO Başlatma seçeneklerinde herhangi bir kod fln yazdınız mı?
başlatma seçeneklerindeki kodları silip tekrar girmeyi denermisinHocam ilk basta yazmadim sonra biraz arastirdim bikac kod yaziyolar onlarida yazdim gene aynı
Deniyorum şimdibaşlatma seçeneklerindeki kodları silip tekrar girmeyi denermisin
Hdd ye kuruluysa oyun normaldir. Şuan aynı sorunu yaşıyorumArkadaşlar sistemimi yeni aldım windowsu ve ekran kartını güncelledim ana kartı güncellemedim csgo da lobida ana ekranda bisey yok ama ya harita yüklenirken yada oyuna girip 1 dk sonra donup kalıyo nasil cöze bilirim