cs go pgl 2021 gitmedi

Unlucky

80+
Reaksiyon skoru
19
Bu benim 2 konum. pgl bir türli gitmedi ve rmr gibi olcak diye korkuyorum (yatırım yaptım). pgl e 20 aralıkta gidecek dediler ama gitmedi gideceği tarihi bilen ve ya kestire bilen biri varsa yardım edebilir mi ?

Bu benim 2 konum. pgl bir türli gitmedi ve rmr gibi olcak diye korkuyorum (yatırım yaptım). pgl e 20 aralıkta gidecek dediler ama gitmedi gideceği tarihi bilen ve ya kestire bilen biri varsa yardım edebilir mi ?
Kaldırılmamasının iki nedeni olabilir birincisi geçen sene valve rmr'den 22 milyon dolar kazandı bu yıl ise şimdilik 20 milyon dolar bu farkı kapatmak istiyor olabilir ikinci neden olarak 1 2 hafta sonra yeni kasanın gelmesi bekleniyor gelicek yeni kasa güncellemesi ile kaldırıcak olabilir tahminlerim bunlar. Ne kadar yatırım yaptın bu arada merak ettim doğrusu?

Kaldırılmamasının iki nedeni olabilir birincisi geçen sene valve rmr'den 22 milyon dolar kazandı bu yıl ise şimdilik 20 milyon dolar bu farkı kapatmak istiyor olabilir ikinci neden olarak 1 2 hafta sonra yeni kasanın gelmesi bekleniyor gelicek yeni kasa güncellemesi ile kaldırıcak olabilir tahminlerim bunlar. Ne kadar yatırım yaptın bu arada merak ettim doğrusu?
1260 tl çıkartmalara girdim cebimden ödemedim zaten. zamanında 25 tl lik itemi 20 tl ye alıp 25 satıyodum (komisyonla 3 tl kar) böyle yapa yapa bir adet kırıkdiş operasyon bileti aldım daha sonra da 300 tl lik kasa düşürdm ve 3 hesaptan girdap operasyonu aldım ve bitirdim bu olay 1260 tl nin özeti idi. 1260 tl nin özeti bir miktar param da duruyo daha (bütün parayı çıkartmalara basmadım)

1260 TL çıkartmalara girdim cebimden ödemedim zaten. zamanında 25 TL lik itemi 20 TL ye alıp 25 satıyodum (komisyonla 3 TL kar) böyle yapa yapa bir adet kırıkdiş operasyon bileti aldım daha sonra da 300 TL lik kasa düşürdm ve 3 hesaptan girdap operasyonu aldım ve bitirdim bu olay 1260 TL nin özeti idi. 1260 TL nin özeti bir miktar param da duruyo daha (bütün parayı çıkartmalara basmadım)
Güzel ilerliyosunuz hocam umarım kazanırız bende küçük bir yatırım yaptım kapsüllere hayırlısı diyelim.

reis gün geldi çattı yeni majore sence hangi gün gider ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,169
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri