Neler Yeni

CS:GO PGL Major turnuvasında atılan smoke tartışma yarattı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
PGL Major turnuvasında Mirage haritasında oynanan G2 - Imperial maçında m0NESY nickli oyuncunun oyun bug'ını kullanarak attığı smoke tartışma yarattı.

Videoda da görüldüğü gibi rakip takımın attığı window smoke'unun üstüne atılan smoke, bir bug'a sebebiyet vererek m0NESY'ye tek yönlü görüş sağlıyor ve adamları tıkır tıkır indiriyor.

Bir grup oyuncu bunun kesinlikle fixlenmesi gereken bir bug olduğunu ve kullanımının yasak olması gerektiğini söylerken başka bir grup oyuncu ise bunun one way smoke olduğunu ve kullanımında sakınca olmadığını belirtmiş. Ben kesinlikle one way smoke olmadığını düşünüyorum.

Sizin fikriniz nedir?

Konu ile ilgili HLTV haberi:

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
Bu direkt bug yani böyle bişey kabul edilemez adamlar mide çıkmak için sağlam smoke atıyor onu bozuyor

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Olof'un Overpass'te yaptıklarından sonra bunlar bana pek bişey gelmiyor :kappa:

Bergee

80+ Silver
Kesinlikle saçma bir olay. One way smoke ile alakası bile yok. Zamanında wolfteam oynardık bug yapıp karşı rakip bizi göremediği zaman vurup öldürdüğümüzde banlanırdık bence bu da böyle bir şey ha hile kullanmışsın ha oyun açığını zaten hile de oyun açıklarından yararlanmıyor mu? Kesinlikle diskalifiyeye kadar gitmeli bu olay.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bug bu kardeşim taktik falan değil. Adam sis arkası görüyor işte, fixlenmesi için daha ne olması gerek.

Top Bottom