Evil Belief
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 10
PGL Major turnuvasında Mirage haritasında oynanan G2 - Imperial maçında m0NESY nickli oyuncunun oyun bug'ını kullanarak attığı smoke tartışma yarattı.
Videoda da görüldüğü gibi rakip takımın attığı window smoke'unun üstüne atılan smoke, bir bug'a sebebiyet vererek m0NESY'ye tek yönlü görüş sağlıyor ve adamları tıkır tıkır indiriyor.
Bir grup oyuncu bunun kesinlikle fixlenmesi gereken bir bug olduğunu ve kullanımının yasak olması gerektiğini söylerken başka bir grup oyuncu ise bunun one way smoke olduğunu ve kullanımında sakınca olmadığını belirtmiş. Ben kesinlikle one way smoke olmadığını düşünüyorum.
Sizin fikriniz nedir?
Konu ile ilgili HLTV haberi:
Videoda da görüldüğü gibi rakip takımın attığı window smoke'unun üstüne atılan smoke, bir bug'a sebebiyet vererek m0NESY'ye tek yönlü görüş sağlıyor ve adamları tıkır tıkır indiriyor.
Bir grup oyuncu bunun kesinlikle fixlenmesi gereken bir bug olduğunu ve kullanımının yasak olması gerektiğini söylerken başka bir grup oyuncu ise bunun one way smoke olduğunu ve kullanımında sakınca olmadığını belirtmiş. Ben kesinlikle one way smoke olmadığını düşünüyorum.
Sizin fikriniz nedir?
Konu ile ilgili HLTV haberi:
m0NESY's controversial Mirage smoke approved by PGL
The 17-year-old's smoke play caught the public's eye in the aftermath of the match against Imperial.
www.hltv.org