70 tl olduğunda almadım 1 haftada 21 lvl oldum seçkim hesap oldu almaya gerek vatmı bi fark oluyor muBu fiyat ne ?? Bunu daha uygun alabileceğim bir yol var mı ?
10 sene önce çıkmış oyun için çok fazla. ESEA için oynayacağım.aklındaki fiyat ne ? satabilirim rankı yok kullanmıyorum bayadır
Prime olmayınca rank vermiyor öylesine oynuyorsun kasa felan düşmüyor.70 TL olduğunda almadım 1 haftada 21 lvl oldum seçkim hesap oldu almaya gerek vatmı bi fark oluyor mu
ahbe oni phantom alcaktım10 sene önce çıkmış oyun için çok fazla. ESEA için oynayacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Prime olmayınca rank vermiyor öylesine oynuyorsun kasa felan düşmüyor.
evet ama artık csgo oynayamam ping hile daha ne yapim saldım oyunu valoda hile yok (aynen krdsm) yani bana yok ben gümüşüm amaCSGO > ALL
evet belki eski arkadaşlarımı bulurum diye yeni bi hesaba satın aldım sonra bikaç rekabetçi sonradanda saldımCS GO prime hesap mı senin ki ?
21 lvl olunca seçkin hesap yazdı kasada düşüyo rankta veriyo. en son attığım kasalat 300 tl ye yakın tuttu şimdi inidirimlerde harcadım. 249 tl vermek gerekmiyo o zaman 21lvl ol yeterli10 sene önce çıkmış oyun için çok fazla. ESEA için oynayacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Prime olmayınca rank vermiyor öylesine oynuyorsun kasa felan düşmüyor.
Hayır yeni güncelleme ile bu mümkün değil sizin dediğiniz seçkin hesap benim dediğim prime hesap.21 lvl olunca seçkin hesap yazdı kasada düşüyo rankta veriyo. en son attığım kasalat 300 TL ye yakın tuttu şimdi inidirimlerde harcadım. 249 TL vermek gerekmiyo o zaman 21lvl ol yeterli
Artık o ayrıcalık kalkmış bulunmakta. Ne seviye için XP veriyor, ne drop.21 lvl olunca seçkin hesap yazdı kasada düşüyo rankta veriyo. en son attığım kasalat 300 TL ye yakın tuttu şimdi inidirimlerde harcadım. 249 TL vermek gerekmiyo o zaman 21lvl ol yeterli