Neler Yeni

CS:GO Prime status upgrade alınır mı?

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
CS'yi senelerdir oynuyorum bu hileler bir bana 100 maç da bir geliyor sanırsam
faktörünüz iyi ise gelmiyor hesabınızda belliki hiç şüpheli işlem olmamış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef hileleri görmezden gelir gibi yapıyorlar. Vac sistemini değiştirmiyorlar, oyunun metası bozuk. Source 2 ye geçiş yapılmadı hâla ama bu önimüzdeki Ağustos'ta cs go nun 20. Kuruluş yıldönimü olacağı için şuana kadarki en büyük güncelleme gelecek (source 2 dahil) ! O zaman anca düzelir
şuan source 2 temelleri atıldı.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
faktörünüz iyi ise gelmiyor hesabınızda belliki hiç şüpheli işlem olmamış.
+3K saat var sürü sürü madalya var, çok da report yemedim profil de iyi
Demek ki hilelerin gelip gelmemesi bize bağlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seçkin isen o ayrı mesele ayrıca cs ye düzgün bir güncelleme gelmiyor onun yüzünden artık herkes "cs sarmıyor" lafını söylüyor
CS'yi eskiden seçkin olmayanlar oynayamıyordu ki sadece paralı alabiliyorlardı, paralı alanlar da neredeyse seçkin de oynar gibi oynuyordu, yani bu durumda CS sarmıyor diyenlerin bir hükmü yok eski kitle aynen devam

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Alınır usta zaten facit oyna arada bir mm gir bi ton skin veriyo onlarla parasını çıkarırsın

olci53

80+ Bronze
Bu arada, Faceit Premium öneririm. Aşşırıı fazla para kazanabilirsin. Görev mantığı var. onla puan alıyorsun, puanlarla skin alıp satabiliyorsun. ya da kullanadabilirsin. 100 Tane win alınca, 75000 puan veriyor. onlada 150-200 Euroluk itemler alabiliyorsun.
hocam herkese öyle görevler düşmüyor mesela benim görevim zamanında 10-12k gibi bir şey gibiydi, yine worth tabi

Top Bottom