- Reaksiyon skoru
- 1,341
yeni başladım ancak hesap bayadır açık ama rankım ne onu bilmiyorum nerden görebilirim yardım ederseniz sevinirim
prime yoksa göremen prime varsada maç oynican ki açılsın rankınyeni başladım ancak hesap bayadır açık ama rankım ne onu bilmiyorum nerden görebilirim yardım ederseniz sevinirim
prime olup olmadığını nerden görcemprime yoksa göremen prime varsada maç oynican ki açılsın rankın
evet seçkin satın al yazıyoseçkin etkin yazıyor mu reko ekranında? Yazmıyorsa seçkin değilsin. 274 TL ydi sanırım. Steamden alabilirsiniz
Seçkin satın almalısın. Seçkin olarak da 10 maç kazanman lazımyeni başladım ancak hesap bayadır açık ama rankım ne onu bilmiyorum nerden görebilirim yardım ederseniz sevinirim
bu nası iş rank kasmak için paramı yatırmam lazım ?seçkin etkin yazıyor mu reko ekranında? Yazmıyorsa seçkin değilsin. 274 TL ydi sanırım. Steamden alabilirsiniz
eğer para yatırcaksam hiç kasmam daha iyi rank sistemi olan oyun varmı reis valo dışıSeçkin satın almalısın. Seçkin olarak da 10 maç kazanman lazım
kanka onun parası fazla fazla geliyor zaten sana bence direkt al zam yemeden. Hem nays ile alırsan 225 e mi ne geliyor eski fiyattanbu nası iş rank kasmak için paramı yatırmam lazım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer para yatırcaksam hiç kasmam daha iyi rank sistemi olan oyun varmı reis valo dışı
o zaman hiçbir paralı oyuna para vermebu nası iş rank kasmak için paramı yatırmam lazım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer para yatırcaksam hiç kasmam daha iyi rank sistemi olan oyun varmı reis valo dışı
usta bana acilinden rank sistemi olan oyun lazım valo dışıkanka onun parası fazla fazla geliyor zaten sana bence direkt al zam yemeden. Hem nays ile alırsan 225 e mi ne geliyor eski fiyattan
ne bileyim kanka cs bence iyi hatta cs2'de de daha güzel bir rank sistemi getireceklermiş hatta cs2 aktif olanlara getirmişler bileusta bana acilinden rank sistemi olan oyun lazım valo dışı
r6 falan var valo ve cs hariciusta bana acilinden rank sistemi olan oyun lazım valo dışı
r6 hangi oyunr6 falan var valo ve cs harici