Neler Yeni

CS GO savaş görmüş skin alırsam zararı ne olur?

Arkadaşlar ben yaklaşık 4 aydır CS:GO oynuyorum ve envanter dizmeye karar verdim. AWP asiimov almaya karar verdim fakat anlamadığım bir şey oldu. Skinlerde az aşınmış savaş görmüş vb. yazılar gördüm. En ucuzları savaş görmüş'tü sizce alırsam oyunda silahın bozulma ihtimali varmı (dürbünü geç açma, merminin düz gitmemesi vb.) internette birkaç yazı gördüm kafamı karıştırdı yardım edin lütfen?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Savaş görmüşün sorunu skinin çok yıpranmış olmasıdır. Dürbünü geç açma, merminin düz gitmemesi vb. tamamen saçmalık. Yok öyle bir şey. Alırsanız görevde kullanılmış alın derim. F/p skinleri.

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar ben yaklaşık 4 aydır CS:GO oynuyorum ve envanter dizmeye karar verdim. AWP asiimov almaya karar verdim fakat anlamadığım bir şey oldu. Skinlerde az aşınmış savaş görmüş vb. yazılar gördüm. En ucuzları savaş görmüş'tü sizce alırsam oyunda silahın bozulma ihtimali varmı (dürbünü geç açma, merminin düz gitmemesi vb.) internette birkaç yazı gördüm kafamı karıştırdı yardım edin lütfen?
o sadece görüntü ile alakalı diye biliyorum "fabrikadan yeni çıkmış" mıydı neydi o en güzel görünendi galiba öyle hatırlıyorum

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
belki daha sonra sorarsın şimdiden cevaplıyayım, hayır skinler kullandıkça eskimiyor :)

COREXAR

80+ Silver
Haha yok kanka o skinin aşınması ile alakalı yanı hiçbir zararı vs yok sadece skınde yırtık gibi şrylrr oluyo

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Skinler sadece görünüştür ve savaş görmüş gibi sıfatlar skinin durumunu temsil eder. Savaş görmüşse kazınmış yıpranmış bir skin olur. Ama silah gücünü etkilemez

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
troll yazılara denk gelmişsin kostüm silaha etki etmez. bazı savaş görmüşler daha artistik bile görünebilir antika gibi. kostümleri yıpranma sırasına göre sıralarsak
fabrikadan y. çıkmış>az aşınmış>görevde kullanılmış>eskimiş>savaş görmüş
tabi fiyatı da buna göre değişir
edit: işaretler ters olmuş en az hasarlı olanı fabrikadan yeni çıkmış olacak

Top Bottom