Cs go sebepsiz vac ban Düzeldi

Headshotçı

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
39
Daha demin hellian tv nin videosundan izleyip yeni gelen anti hile sistemini yaptım sebepsiz vac yedim hile kullanıyorsun yalan söyleme diyecekler olacak ama gerçekten hiçbirşey kullanmadım yeni betayı etkinleştirdim ban yedim bu sorunu nasıl çözebilirim veya valve ye mail falan atabilirmiyim?
Kendi kendine düzeldi.

Son düzenleme:
bendede beta etkin bir bakayım yemişmiyim banı bende helliantv den yaptım. post paylaşmıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha demin hellian tv nin videosundan izleyip yeni gelen anti hile sistemini yaptım sebepsiz vac yedim hile kullanıyorsun yalan söyleme diyecekler olacak ama gerçekten hiçbirşey kullanmadım yeni betayı etkinleştirdim ban yedim bu sorunu nasıl çözebilirim veya valve ye mail falan atabilirmiyim?
mailden bir şey atma umursamiyorlar. belki csgonun resmi maili cevap verir lakin. zor.

Valve'ye ulaşarak vs. bu işi düzeltmen imkansız, eğer bi hata söz konusu ise zaten Valve bu işi halledecektir.

Steamdan vac ban yediysen geçmiş olsun sen kendin kaldırtamazsın eğer valvenin suçuysa zaten çözerler.

Valve'ye ulaşarak vs. bu işi düzeltmen imkansız, eğer bi hata söz konusu ise zaten Valve bu işi halledecektir.
Ne zaman düzeltecekler ki bıktım cs nin sorunlarından

Steamdan vac ban yediysen geçmiş olsun sen kendin kaldırtamazsın eğer valvenin suçuysa zaten çözerler.
Kendileri çözeceklerde ne zaman çözecekler allah bilir.

steamin destek kısmından şansını deneyebilirsin valve'a zaten ulaşamazsın geçmiş olsun

Valla süresini değilde banımı tekrar açarlar umarım demen daha sağlıklı

steamin destek kısmından şansını deneyebilirsin valve'a zaten ulaşamazsın geçmiş olsun
maalesef ulaştığınızda oyunun yapımcısına yazmanızı istiyorlar boşuna denemesin

O zaman beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok tekrardan geçmiş olsun

O kadar kasyoruz ediyoruz zaten hile sistemi berbat daha tr sunucusu getirmediler vollarıntı da sevmedim alternatif i olsa ona geçecem ama yok.

O kadar kasyoruz ediyoruz zaten hile sistemi berbat daha tr sunucusu getirmediler vollarıntı da sevmedim alternatif i olsa ona geçecem ama yok.
Valve oyuncuları düşünen bir firma olsaydı csgoya düzgün bir antichat getirirdi.Tr sunucusunu hayal bile etmiyorum valorant gayet oynanabilecek bir oyun ön yargılı yaklaşan çok oluyor ama sizin tercihiniz.

Dostum sende oyunun hatalarından yararlanıp millete oyunu zehir ediyorsun sonra burada vac yedim diyorsun.

smurfümden helliandan ben de kullanıyorum. wallhack bug dahil :D hiçbir şey olmadı.

Geri