bir bilgim yok söyleyen çok ama ben yükseleceğini sanmıyorum çıktıktan sonra almayı düşünüyorumSeçkinim yok. 250 TL bir fiyatı var ve cs 2 çıkacağı haberleri var ve oyunun zamlanması da bekleniyor. Sizce almalı mıyım?
ben alıcam sanırım bugün net karar verdim internet.kafedeyim aga 280 hz monitör var 10 ping alıyorum adamlar tüm maç boyunca sadece koşarak hs attılar uzaktan yakından yeterince tilt oldum. epey saçmalaşmaya başladı valorant ne zamandır cs döneyim diyordum taze source 2 işime geldi açıkçasıSeçkinim yok. 250 TL bir fiyatı var ve cs 2 çıkacağı haberleri var ve oyunun zamlanması da bekleniyor. Sizce almalı mıyım?
Valoranttan sıkıldım cs gireyim dedim zaten 60hz oynuyorum dia eloda çok zorlu geçiyor neyse girdim cs'ye 4.3 800x600'e aldım oyunu çok güzel ve rahat geldi terapi gibi oyun hile kalmamış ama oyunda bağıran şarkı söyleyen ruslar da kalmamış biraz kitlesi ölmüş ve her maç afk var neyse sonra da aşağıda ki kayıtı youtube'a attim(300 saatim var cs de ama çok eskiden oynuyordum)ben alıcam sanırım bugün net karar verdim internet.kafedeyim aga 280 hz monitör var 10 ping alıyorum adamlar tüm maç boyunca sadece koşarak hs attılar uzaktan yakından yeterince tilt oldum. epey saçmalaşmaya başladı valorant ne zamandır cs döneyim diyordum taze source 2 işime geldi açıkçası