peki 1 kasa ortalama kaç maçta düşer?oynamana bağlı günde 3-4 saat oynarım dersen max 1 ayda çıkarırsın
Seçkin ne kadar ? Bana fiyatı söyle direkt cevabını vereyimsoru başlıktadır
250 liraSeçkin ne kadar ? Bana fiyatı söyle direkt cevabını vereyim
Kardeş toplasan 10-15 kısa rekabetçi maç (tanesi ortalama 20dk sürüyor) attım. 5 kasa düşürdüm 300 tl para yaptım. 2 haftaya bile yaysan her türlü çıkararırsın250 lira
haftada 1 kasa sınırı yok mu?Kardeş toplasan 10-15 kısa rekabetçi maç (tanesi ortalama 20dk sürüyor) attım. 5 kasa düşürdüm 300 TL para yaptım. 2 haftaya bile yaysan her türlü çıkararırsın
Kardeş toplasan 10-15 kısa rekabetçi maç (tanesi ortalama 20dk sürüyor) attım. 5 kasa düşürdüm 300 TL para yaptım. 2 haftaya bile yaysan her türlü çıkararırsın
250 lira
sizi dinledim aldım vallaha bi hayırlı olsun alırımoynamana bağlı günde 3-4 saat oynarım dersen max 1 ayda çıkarırsın
haftada 2 kasa sınırı varhaftada 1 kasa sınırı yok mu?
reis csgo Prime'a zam geldi 275 TL oldu farketmedin veya duymadın mı ?250 lira
haftada 2 kasa sınırı var dostumKardeş toplasan 10-15 kısa rekabetçi maç (tanesi ortalama 20dk sürüyor) attım. 5 kasa düşürdüm 300 TL para yaptım. 2 haftaya bile yaysan her türlü çıkararırsın
2 değil ben 1 haftada 3 kasa düşürdüm. Bu da dün topluluk sunucusndan düştühaftada 2 kasa sınırı var
Steam’in buna dair bir açıklaması falan var mı ?haftada 2 kasa sınırı var dostum