CS:GO seçkin hesaba item düşmüyor

QRuder

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,280
Dün sabah 250 verip seçkin aldım çok kararsız kalaraktan, bu nedir arkadaş iki gündür hiçbirşey düşmedi ne 1 kuruşluk skin ne kasa ,millete cayır cayır kasa düşüyor arkadaşa bu hafta 2 kasa 1 skin çıktı iki gündür aralıksız oynuyorum rahat farklı modlarda 50-60 maç attım neden bir şey gelmiyor çözemedim? level atladım orda da bir şey vermedi. Araştırdım ıdle server diye bir şey çıktı karsıma 3 saattir felan yapıyorum yok arkadaş ordan da bir şey gelmedi ben boşa mı aldım şimdi bunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizin kullandıgınız sunucu felan varsa veya önerileriniz bekliyorum, zaten şanssız biriyim simdi tam oldu.

Dün sabah 250 verip seçkin aldım çok kararsız kalaraktan, bu nedir arkadaş iki gündür hiçbirşey düşmedi ne 1 kuruşluk skin ne kasa ,millete cayır cayır kasa düşüyor arkadaşa bu hafta 2 kasa 1 skin çıktı iki gündür aralıksız oynuyorum rahat farklı modlarda 50-60 maç attım neden bir şey gelmiyor çözemedim? level atladım orda da bir şey vermedi. Araştırdım ıdle server diye bir şey çıktı karsıma 3 saattir felan yapıyorum yok arkadaş ordan da bir şey gelmedi ben boşa mı aldım şimdi bunu.
haftada max 2 kere düşüyor diye biliyom

2 kere derken 2 kasa mı

hiç düşmedi ki bir şey :D

cs paralı olmadan önce de oynuyordum levelim felan vardı , o zamanlar level atladığımda birşeyler veriyordu pompalı deseni felan çıkarmıstım 10 liralık tabancalar felan eskiden, simdi prime aldık grafiti bile çıkmıyor

aldığından berli hiç düşmedimi
yok hiçbirşey düşmedi

hiçbir zaman :D

keşke yeni hesap açıp da ona alsaymısım belki şanslı olurdu

bende genelde haftada 2 kere kasa yada grafiti veriyor senin ki neden öyle bilmiyorum

sana kasa nasıl geliyor oyun oynarken mi yoksa o ıdle sunucularından mı

u p

bazen 1 hadta düşmez bazen 3 4 kasa belirsiz

Geri