Neler Yeni

CS:GO Ses Var Görüntü Yok Sorunu

donpoldo

80+
İyi günler aşağıya videosunu eklediğim bir sorunu yaşıyorum format attım yeniden silip yükledim ekran kartı driverini silip yükledim fakat düzelmiyor oyunu arka planda açınca ön planda uygulama bulundurunca açılıyor ama oyuna tıkladığım an gidiyor diğer hiç bir oyunda yok sadece cs de var lütfen yardımcı olur musunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sty11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ka ka
İyi günler aşağıya videosunu eklediğim bir sorunu yaşıyorum format attım yeniden silip yükledim ekran kartı driverini silip yükledim fakat düzelmiyor oyunu arka planda açınca ön planda uygulama bulundurunca açılıyor ama oyuna tıkladığım an gidiyor diğer hiç bir oyunda yok sadece cs de var lütfen yardımcı olur musunuz.

dostum aynısı bugün başıma geldi durduk yere ne yaptıysam olmuyor çözüm bulursan lütfen paylaş

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
çözüm pencereli ekranda başlatmak. Baslattıktan sonra oyunadn cozunurluk ayarını yapıp pencere modunu steamden devredısı bırakmak. Bukadar.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
bu kadar kolay olsa yaparım oyun hiç açılmıyor direkt siyah ekran oluyor
Dediğimi yaparmısın. Zamanında bende çok yaşadım. Çözünürlük uyumsuzlugundan yapıyor

çok sebebi var. Ya nvidia experience kullanıyorsundur. Yada ekran kartını veya oyunun birşeyini guncellemısındır. Yada amd nin ekran kartı oyun programını kullanıyorsundur. Birde monitörün eskimi ? modeli ne?

donpoldo

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğimi yaparmısın. Zamanında bende çok yaşadım. Çözünürlük uyumsuzlugundan yapıyor

çok sebebi var. Ya nvidia experience kullanıyorsundur. Yada ekran kartını veya oyunun birşeyini guncellemısındır. Yada amd nin ekran kartı oyun programını kullanıyorsundur. Birde monitörün eskimi ? modeli ne?
27 inç 144 Hz 1ms Nvidia expreince kullanan arkadaşlarda bir sorun yok

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
27 inç 144 Hz 1ms Nvidia expreince kullanan arkadaşlarda bir sorun yok
Ses var görüntü yok diyorsun dostum. Çözünürlük veya Hz uyumsuzlugu sorunun var. Dota 2 yüklesen buyuk ıhtımal ondada aynısını yapacak. çok çektim sorunu valla. Mesela dota 2 240 hz de açılıyor ama benım monıtor de 144 hz. Ses var gotuntu yok siyah ekran. cs nın acılısına cozunurluk ve hz ayarını kod olarak yaz mutlaka olur. Saçma saçma problemler valla ınsanın canını sıkıyor.

donpoldo

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses var görüntü yok diyorsun dostum. Çözünürlük veya Hz uyumsuzlugu sorunun var. Dota 2 yüklesen buyuk ıhtımal ondada aynısını yapacak. çok çektim sorunu valla. Mesela dota 2 240 hz de açılıyor ama benım monıtor de 144 hz. Ses var gotuntu yok siyah ekran. cs nın acılısına cozunurluk ve hz ayarını kod olarak yaz mutlaka olur. Saçma saçma problemler valla ınsanın canını sıkıyor.
ne yazmalıyım söyler misin

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
ne yazmalıyım söyler misin
Dostum şimdi gördüm mesajını. Steam cs go açılış komutları kısmına -windowed yazınca pencere modunda açması lazım eğer kod vs değişmedi ise. Olmadı CS:GO Pencere modunda açma vs diye aratınca da bulursun. Pencere modunda görüntü gelirse yaz mutlaka.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Geforce experince kullanıyor musun? monitör çözünürlüğün ne?
Bende bu sorun nvidia yüzünden oldu. Monitörün 1600x900. Nvidia optimizasyon yaparken 1080p de açmayı ayarlamış. Ve açılırken siyah ekran geliyor oyun içinden duzeltilemiyor. Steamden oyun açılırken kod yazma kısmı var oradan genişlik ve yükseklik ayarladım. -w 1600 -h 900 gibi başlangıç ayarı yazınca düzeltmiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,586
Üyeler
161,094
Son üye
technocholic
Top Bottom