Neler Yeni

Yardım CS:GO Silip tekrar yükledim fps ciddi şekilde düştü

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Ekran kartının kendi programı, AMD Radeon Software, CPU için kullandığın herhangi bir program, oyun içi FPS kısıtlaması ve diğer birçok program/ayar yüzünden olabilir.

Radeon Software üzerinden ayarlarını kontrol et.
GPU Tweak II, MSI Afterburner ya da ekran kartı üreticinin yaptığı program kurulu ise onun üzerinden FPS sınırlandırması var mı diye kontrol et.
Oyun içi FPS/Video ayarlarını kontrol et.

Test etme amaçlı Valorant indirip herhangi bir OSD ekranı ile aldığın FPS ve kullanımlarına bakarak sorunun FPS kısıtlamasında olup olmadığını anlayabilirsin.
Eğer bileşenlerinden herhangi biri tam kullanılmadığı halde düşük FPS alıyorsan muhtemelen FPS kısıtlaması yüzündendir.
valorant ta hiç bir sıkıntı olmadı denemiştim sadece cs go da oluyo bu olay

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
valorant ta hiç bir sıkıntı olmadı denemiştim sadece cs go da oluyo bu olay
Oyun dosyasını doğrulayın oyuna girin SV ve VAR kısmına FPS göstergesinden bakın kırmızı sarı oluyor mu sonra bana yazın

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Ekran kartının kendi programı, AMD Radeon Software, CPU için kullandığın herhangi bir program, oyun içi FPS kısıtlaması ve diğer birçok program/ayar yüzünden olabilir.

Radeon Software üzerinden ayarlarını kontrol et.
GPU Tweak II, MSI Afterburner ya da ekran kartı üreticinin yaptığı program kurulu ise onun üzerinden FPS sınırlandırması var mı diye kontrol et.
Oyun içi FPS/Video ayarlarını kontrol et.

Test etme amaçlı Valorant indirip herhangi bir OSD ekranı ile aldığın FPS ve kullanımlarına bakarak sorunun FPS kısıtlamasında olup olmadığını anlayabilirsin.
Eğer bileşenlerinden herhangi biri tam kullanılmadığı halde düşük FPS alıyorsan muhtemelen FPS kısıtlaması yüzündendir.
sadece radeon software ile afterburner var radeon ayarlarında herhangi bir fps kısıtlama yeri bulamadım afterburner ayarlarına zaten hiç dokunmamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun dosyasını doğrulayın oyuna girin SV ve VAR kısmına FPS göstergesinden bakın kırmızı sarı oluyor mu sonra bana yazın
olmadı

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
sadece radeon software ile afterburner var radeon ayarlarında herhangi bir fps kısıtlama yeri bulamadım afterburner ayarlarına zaten hiç dokunmamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

olmadı
Tamam oyunu silip bir daha yükleyin lütfen bana olmuştu kendim çözdüm lütfen dediğimi yapın.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Top Bottom