yaptın mı sen daha önce?Csgonet ten yapabilirsin hatta bazı twitch yayıncılarının sponsoru olduğu için para yüklerken ekstra bonus kazanabilirsin. Mantıklı davranırsan zarar ediceğini düşünmüyorum pek
mantıklı davranmak derken? kasa açacağım sonuçta nasıl olacak örnek verebilir misiniz?Csgonet ten yapabilirsin hatta bazı twitch yayıncılarının sponsoru olduğu için para yüklerken ekstra bonus kazanabilirsin. Mantıklı davranırsan zarar ediceğini düşünmüyorum pek
en son ne zaman/nasıl yaptınız? skinlerimi verip bakiye alabilir miyim?csgolive ve forcedrop beni katlatan iki site oldu hep cagolive işine kasa yapmayı biliyorsan giriş ama yoksa forcedrop öneririm çoğu kişinin yüzde 30 kodu da var zaten.
yaptın mı sen daha önce?
skin verip bakiye alabiliyorsunuz. dün gut knife dopplerımı bakiyeye çevirip bayonet dopplera katladım yaklaşık 1400tl kar ettim.mantıklı davranmak derken? kasa açacağım sonuçta nasıl olacak örnek verebilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
en son ne zaman/nasıl yaptınız? skinlerimi verip bakiye alabilir miyim?
upgrade yaparak mı?skin verip bakiye alabiliyorsunuz. dün gut knife dopplerımı bakiyeye çevirip bayonet dopplera katladım yaklaşık 1400tl kar ettim.
cagolive işine kasa yapmayı biliyorsan giriş
hayır bakiyeye çevirdim arkadaşım csgoliveda kasa yaptı.upgrade yaparak mı?
mantıklı davranmak derken? kasa açacağım sonuçta nasıl olacak örnek verebilir misiniz?
en son ne zaman/nasıl yaptınız? skinlerimi verip bakiye alabilir miyim?
upgrade yaparak mı?
ve bu arada bu ne demek tam olarak
evet bunun risklerini biliyorumBazı fix kasalar oluyor katlama olasılığı çok yüksek olan bunları açıp katlayabilirsin veya bunlardan çıkan itemleri başka bir eşya ilte takas yapabilirsin atıyorum 25 doları yatırdın ve 50 dolarlık eşya çıktı bunu takas kısmına koyup başka bir eşya seçiyorsun atıyorum 100 dolarlık bir eşya seçtin gelme olasılığı %50 falan oluyor böyle teknikler var. Ama şunu unutma batma ihtimalinde var sonuçta kumar oynuyorsun bir siteye yatıracaksan bunuda göze alıp yatır.
Evet takastan kastım upgrade.
dediniz, bununla ilgili pek bilgim yok :dcagolive işine kasa yapmayı biliyorsan giriş
Csgonet ten yapabilirsin hatta bazı twitch yayıncılarının sponsoru olduğu için para yüklerken ekstra bonus kazanabilirsin. Mantıklı davranırsan zarar ediceğini düşünmüyorum pek
Csgonet ten yapabilirsin hatta bazı twitch yayıncılarının sponsoru olduğu için para yüklerken ekstra bonus kazanabilirsin. Mantıklı davranırsan zarar ediceğini düşünmüyorum pek