Neler Yeni

CS:GO skin satıp kasa açmak?

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
Arkadaşlar envanter değerim 25$, bunları satıp kasa açsam? daha önce yapan var mıdır?
suanlık hellcase düşünüyorum varsa site önerisi alırım.

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Csgonet ten yapabilirsin hatta bazı twitch yayıncılarının sponsoru olduğu için para yüklerken ekstra bonus kazanabilirsin. Mantıklı davranırsan zarar ediceğini düşünmüyorum pek
yaptın mı sen daha önce?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
csgolive ve forcedrop beni katlatan iki site oldu hep cagolive işine kasa yapmayı biliyorsan giriş ama yoksa forcedrop öneririm çoğu kişinin yüzde 30 kodu da var zaten.

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
Csgonet ten yapabilirsin hatta bazı twitch yayıncılarının sponsoru olduğu için para yüklerken ekstra bonus kazanabilirsin. Mantıklı davranırsan zarar ediceğini düşünmüyorum pek
mantıklı davranmak derken? kasa açacağım sonuçta nasıl olacak örnek verebilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

csgolive ve forcedrop beni katlatan iki site oldu hep cagolive işine kasa yapmayı biliyorsan giriş ama yoksa forcedrop öneririm çoğu kişinin yüzde 30 kodu da var zaten.
en son ne zaman/nasıl yaptınız? skinlerimi verip bakiye alabilir miyim?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
mantıklı davranmak derken? kasa açacağım sonuçta nasıl olacak örnek verebilir misiniz?

skin verip bakiye alabiliyorsunuz. dün gut knife dopplerımı bakiyeye çevirip bayonet dopplera katladım yaklaşık 1400tl kar ettim.

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç

Bazı fix kasalar oluyor katlama olasılığı çok yüksek olan bunları açıp katlayabilirsin veya bunlardan çıkan itemleri başka bir eşya ilte takas yapabilirsin atıyorum 25 doları yatırdın ve 50 dolarlık eşya çıktı bunu takas kısmına koyup başka bir eşya seçiyorsun atıyorum 100 dolarlık bir eşya seçtin gelme olasılığı %50 falan oluyor böyle teknikler var. Ama şunu unutma batma ihtimalinde var sonuçta kumar oynuyorsun bir siteye yatıracaksan bunuda göze alıp yatır.

upgrade yaparak mı?

ve bu arada bu ne demek tam olarak

Evet takastan kastım upgrade.

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
Bazı fix kasalar oluyor katlama olasılığı çok yüksek olan bunları açıp katlayabilirsin veya bunlardan çıkan itemleri başka bir eşya ilte takas yapabilirsin atıyorum 25 doları yatırdın ve 50 dolarlık eşya çıktı bunu takas kısmına koyup başka bir eşya seçiyorsun atıyorum 100 dolarlık bir eşya seçtin gelme olasılığı %50 falan oluyor böyle teknikler var. Ama şunu unutma batma ihtimalinde var sonuçta kumar oynuyorsun bir siteye yatıracaksan bunuda göze alıp yatır.

Evet takastan kastım upgrade.
evet bunun risklerini biliyorum

cagolive işine kasa yapmayı biliyorsan giriş
dediniz, bununla ilgili pek bilgim yok :d

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-

Top Bottom