Hacı komisyon fazlaBynogame'den satıp çekebilirsin.
Evet fazla da yapacak bir şey yok. Parayı çekmek istiyorsa oradan satacak mecburen.Hacı komisyon fazla
Hediye eden arkadaşım sat dedi zaten. Çünkü oynamıyorum uzun zamandırBen olsam steamden satardım zaten hediye gelmiş onunla oyun alsan daha mantıklı hediye bir şeyi satmak etik bir şey olmasa bile parasını çekmek bile oldukça kötü ve etik olmayan bir davranış. Biliyorum yüksek bir mebla herkes o parayı bulamaz ama benim görüşüm böyle.
Yani dediğim gibi ben olsam oyun alırdım çünkü en çok sorun yaşadığım yer oyun alma faslı. Satıp cebimde durup harcayacağıma istediğim oyunları alır oynar rahat ederim ama bu kişisel bir görüş tabi senin belki ihtiyacın vardır. Bynogame den sat diğer sitelere pek güven yok.Hediye eden arkadaşım sat dedi zaten. Çünkü oynamıyorum uzun zamandır
Hocam zaten istediğim tüm oyunları aldım beğendiğim oyun olursa da zaten alıyorum bu skin de öyle kenarda duracağına satayım dedim. Ama çok zahmetliyse dursun zararı yokYani dediğim gibi ben olsam oyun alırdım çünkü en çok sorun yaşadığım yer oyun alma faslı. Satıp cebimde durup harcayacağıma istediğim oyunları alır oynar rahat ederim ama bu kişisel bir görüş tabi senin belki ihtiyacın vardır. Bynogame den sat diğer sitelere pek güven yok.
Sahibinden veya letgo da elden satış yapabilirsin.Hocam zaten istediğim tüm oyunları aldım beğendiğim oyun olursa da zaten alıyorum bu skin de öyle kenarda duracağına satayım dedim. Ama çok zahmetliyse dursun zararı yok