Neler Yeni

CS:GO Skin Satışı AK-47 Bloodsport

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Ben olsam steamden satardım zaten hediye gelmiş onunla oyun alsan daha mantıklı hediye bir şeyi satmak etik bir şey olmasa bile parasını çekmek bile oldukça kötü ve etik olmayan bir davranış. Biliyorum yüksek bir mebla herkes o parayı bulamaz ama benim görüşüm böyle.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Ben olsam steamden satardım zaten hediye gelmiş onunla oyun alsan daha mantıklı hediye bir şeyi satmak etik bir şey olmasa bile parasını çekmek bile oldukça kötü ve etik olmayan bir davranış. Biliyorum yüksek bir mebla herkes o parayı bulamaz ama benim görüşüm böyle.
Hediye eden arkadaşım sat dedi zaten. Çünkü oynamıyorum uzun zamandır

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Hediye eden arkadaşım sat dedi zaten. Çünkü oynamıyorum uzun zamandır
Yani dediğim gibi ben olsam oyun alırdım çünkü en çok sorun yaşadığım yer oyun alma faslı. Satıp cebimde durup harcayacağıma istediğim oyunları alır oynar rahat ederim ama bu kişisel bir görüş tabi senin belki ihtiyacın vardır. Bynogame den sat diğer sitelere pek güven yok.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Yani dediğim gibi ben olsam oyun alırdım çünkü en çok sorun yaşadığım yer oyun alma faslı. Satıp cebimde durup harcayacağıma istediğim oyunları alır oynar rahat ederim ama bu kişisel bir görüş tabi senin belki ihtiyacın vardır. Bynogame den sat diğer sitelere pek güven yok.
Hocam zaten istediğim tüm oyunları aldım beğendiğim oyun olursa da zaten alıyorum bu skin de öyle kenarda duracağına satayım dedim. Ama çok zahmetliyse dursun zararı yok

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Hocam zaten istediğim tüm oyunları aldım beğendiğim oyun olursa da zaten alıyorum bu skin de öyle kenarda duracağına satayım dedim. Ama çok zahmetliyse dursun zararı yok
Sahibinden veya letgo da elden satış yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,575
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06
Top Bottom