Kaç kişilik ?CS:GO serveri kiralamak istiyorum. Önerdiğiniz, güvenilir, uygun fiyatlı, site var mı?
olfe.net.tr ve dekasya.com.tr öneriyorum. Sanal sunucu al ve CS:GO sunucusu kurulumunu yap. DDOS korumaları gerçekten iyi. Voxility IP kullanıyorlar. Kurulumu yapamazsan bana haber ver, beraber kurulum yaparız.CS:GO serveri kiralamak istiyorum. Önerdiğiniz, güvenilir, uygun fiyatlı, site var mı?
Kurulum yapmak çok zor mu? Sanırım tek tek eklentileri kurmam gerekecek..olfe.net.tr ve dekasya.com.tr öneriyorum. Sanal sunucu al ve CS:GO sunucusu kurulumunu yap. DDOS korumaları gerçekten iyi. Voxility IP kullanıyorlar. Kurulumu yapamazsan bana haber ver, beraber kurulum yaparız.
Rabisu gibi siteleri önermiyorum. Genellikle %100 kaynak atamıyorlar. Olayı kavradıktan sonra kurulum kolay, dediğim gibi ben sana yardımcı olurum eğer yapamazsan.Kurulum yapmak çok zor mu? Sanırım tek tek eklentileri kurmam gerekecek..
Rabisu gibi sitelerden hazır olarak alsam nasıl olur? Bir de Rabisu sitesi güvenilir mi?
En Ucuz CS:GO Server Kiralama | CS:GO Server Kurma - Rabisu
Yılarca hiç bitmeyen CS zevki CSGO Serverleri ile devam ediyor her anın tadını çıkartmak için hemen CSGO Server Kiralama hizmetimizden yararlanın.www.rabisu.com
bilmediğim için soruyorum sırf eğlence içinmi yoksa bir maddi gelir sağlanabilir miCS:GO serveri kiralamak istiyorum. Önerdiğiniz, güvenilir, uygun fiyatlı, site var mı?
Çeşitli yöntemlerle maddi gelirde sağlanabilir.bilmediğim için soruyorum sırf eğlence içinmi yoksa bir maddi gelir sağlanabilir mi
Teşekkür ederim.Rabisu gibi siteleri önermiyorum. Genellikle %100 kaynak atamıyorlar. Olayı kavradıktan sonra kurulum kolay, dediğim gibi ben sana yardımcı olurum eğer yapamazsan.
Eğlence amaçlı..bilmediğim için soruyorum sırf eğlence içinmi yoksa bir maddi gelir sağlanabilir mi