Surf tahtasının altından git. Yani aşağısından tam ucundan git. Atlama yapacağın zaman yavaş yavaş yükselip çıkışını yaparsın.Hangi haritaya girsem ilerledikten bir müddet sonra ilerleyemiyorum. Adamlar yanımdan son sürat geçiyor ben düşüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim, konsola bir şeyler falan mı yazılması gerekiyor?
Bence yetenek ve çalışmaHangi haritaya girsem ilerledikten bir müddet sonra ilerleyemiyorum. Adamlar yanımdan son sürat geçiyor ben düşüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim, konsola bir şeyler falan mı yazılması gerekiyor?
dayı atölyeden değil serverlarda girmen lazımHangi haritaya girsem ilerledikten bir müddet sonra ilerleyemiyorum. Adamlar yanımdan son sürat geçiyor ben düşüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim, konsola bir şeyler falan mı yazılması gerekiyor?
Konsola vesaire genellikle bir şey yazmana gerek yok, YouTube'den "Surf nasıl yapılır?" videoları izle. Genellikle a ve d yi hızlı bir şekilde kullan (sağa bakarken d sola bakarken a havadayken hızlanmak için) onun dışında başka yapman gereken bir şey yok.Hangi haritaya girsem ilerledikten bir müddet sonra ilerleyemiyorum. Adamlar yanımdan son sürat geçiyor ben düşüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim, konsola bir şeyler falan mı yazılması gerekiyor?