Neler Yeni

Yardım CS GO surf yapamıyorum

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Hangi haritaya girsem ilerledikten bir müddet sonra ilerleyemiyorum. Adamlar yanımdan son sürat geçiyor ben düşüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim, konsola bir şeyler falan mı yazılması gerekiyor?

HoYeon Jung

80+ Gold
Hangi haritaya girsem ilerledikten bir müddet sonra ilerleyemiyorum. Adamlar yanımdan son sürat geçiyor ben düşüyorum. Bu sorunu nasıl çözerim, konsola bir şeyler falan mı yazılması gerekiyor?
Surf tahtasının altından git. Yani aşağısından tam ucundan git. Atlama yapacağın zaman yavaş yavaş yükselip çıkışını yaparsın.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Bence yetenek ve çalışma

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
space basılı tutarak aşağıya doğru kay sona doğru yukarı çık @muhammetsaglam arkadaşımızın dediği gibi

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Deneye deneye ustalaşırsın 1-2 tanr konsol komutu var ama onları da çok bilenler kullanıyır ve aşırı espirisi yok hızını falan gösteriyor sadece. Denemeye devam et illaki çözersin

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
dayı atölyeden değil serverlarda girmen lazım
neyse öncelikle kayarken "w" ve "s" kesinlikle basmayacaksın sağda kayarken "a" solda kayarken "d" ye basman lazım

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Konsola vesaire genellikle bir şey yazmana gerek yok, YouTube'den "Surf nasıl yapılır?" videoları izle. Genellikle a ve d yi hızlı bir şekilde kullan (sağa bakarken d sola bakarken a havadayken hızlanmak için) onun dışında başka yapman gereken bir şey yok.

Top Bottom