Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Kürdiler ne ara ırkçılık yapmaya bașladı lan?
Bana da yapıldı ve oyundan atıldığım için 7 gün ban yedim. Bir şey yapamadım sende hiç bir şey yapamazsın.Bunları nereye şikayet edebilirim? Her maç ya kürtler ya da ruslar ırkçılık yapıyor. Video kayıdım var
Ana bacı fantazili küfür dışında yapacak bir şey yokBunları nereye şikayet edebilirim? Her maç ya kürtler ya da ruslar ırkçılık yapıyor. Video kayıdım var
Irkçılık yaşadım diye foruma yazman aşırı komiğime gitti bir de BGYli gibi "Bunu nereye şikayet edebilirim?" demişsin Komiksin baya.Hayırdır zoruna giden ne
Bgyli değilm. Ayrıca bu olaylar çoğaldı oyun oynayamıyoruz artık. Cs go için oyuncuları nereye şikayet edebileceğimi öğrenmek istedim belki bir destek ekibi vardır bu konuda ?Irkçılık yaşadım diye foruma yazman aşırı komiğime gitti bir de BGYli gibi "Bunu nereye şikayet edebilirim?" demişsin Komiksin baya.
Benim karşıma hiç gelmiyor.Ayrıca bu olaylar çoğaldı oyun oynayamıyoruz
Böyle şeyler 2016-2017 CS'sinde kaldı. Çoğaldığı falan yok sadece senin güven faktörün ve rütben çok düşük Git rastgele tek başına gireceğine arkadaşlarınla veya başka oyun arayan Türkler ile gir.Bgyli değilm. Ayrıca bu olaylar çoğaldı oyun oynayamıyoruz artık. Cs go için oyuncuları nereye şikayet edebileceğimi öğrenmek istedim belki bir destek ekibi vardır bu konuda ?
Irklar hakkında sırf bunun için bilgilendim onlara karşı ırkçılık yapıyom.Bunları nereye şikayet edebilirim? Her maç ya kürtler ya da ruslar ırkçılık yapıyor. Video kayıdım var
Olum onların ülkesi bile yok onlar neye ırkıçık yapıyor ,sen onlara Sabiha Gökçen de ondan sonra bak bakalım tekrar.Her maç ya kürtler