Neler Yeni

Yardım CS GO ÜCRETLİ SÜRÜM ALSAM NE KADAR MANTIKLI?

cagriunveren

80+ Bronze
Dostlar merhaba,
Bildiğiniz üzere CS G.O hileden geçilmiyor. Bu sebeple oyunu aylardır bırakmıştım. Fakat son zamanlarda yeni bir özellik gelmiş diye duydum. (Ne kadar doğru bilmiyorum) Artık parayla seçkin hesap alınıyormuş ve ranked maçlara giriliyormuş. Ben de ücretli olarak Steam üzerinden seçkin hesap alıp tekrar başlamayı düşünüyorum. Sizce ne kadar mantıklı?
Not: Sıfırdan hesap açacağım.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Yani daha çok hesabının ve beraber girdiğin arkadaşlarının güven faktörüne bağlı ama bana sorarsan hilede çok azda olsa azalma var gibi bana 10 maçın 1 maçında hile denk geliyor 9 maç temiz önceden 5 maçın 3 ünde hile geliyordu

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bıraktığın hesabınla devam etmen daha mantıklı değil mi?
Hayır, diğer hesaplarım birazcık banlı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani daha çok hesabının ve beraber girdiğin arkadaşlarının güven faktörüne bağlı ama bana sorarsan hilede çok azda olsa azalma var gibi bana 10 maçın 1 maçında hile denk geliyor 9 maç temiz önceden 5 maçın 3 ünde hile geliyordu
Oynayacağım arkadaşların güven faktörü yüksek ve eloları da güzel. O yüzden hile gelme ihtimali daha da azalır bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıklı, eğer uzun bir süre oynayacaksan verilir. Her yere 100TL gidiyor, bizi saatlerce eğlendirecek bir oyuna 100TL verelim.
Evet, değil mi? Malûm ekonomide dışarıya adım atsak en az 40 50 TL paramız gidiyor. Bir kereliğine 100 TL verip sınırsız şekilde zaman geçirebileceğimiz şeye para vermek koymaz bence.

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
Iyi bir cs oyuncusu olduğunuzu düşünüyorsanız MM oynamayī kesinlikle bırakın hocam. Bu aralar Faceit Esea'ya göre daha iyi durumda. Verin ücretini gidin oynayın Faceit'te. Inanin bana hem oyundan daha çok zevk alacaksınız, hem hile görmeyeceksiniz, hemde asıl oyun nasıl oynanıyormuş onu öğrenirsiniz.

Logithx

80+ Bronze
Fark eden bir şey olmayacak seçkin maçlarda da çokça hileyle karşılaşacaksın bu yüzden face id'e geçtim orasıda aynı hile dolu ama seçkin maçlarda daha az hile ile karşılaşırsın..

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz dil
Güven faktörü, elo falan boş iş. MM oynayacaksan hiç oynama. Git Faceit oyna. Ya da Faceit oynama şimdi takımıza gelirsin trollersin falan, kafana göre takıl sen.
Fazla boşluktasın güzel kardeşim. Herkesi o boş kafan gibi yargılama :)

cagriunveren

80+ Bronze
Fark eden bir şey olmayacak seçkin maçlarda da çokça hileyle karşılaşacaksın bu yüzden face id'e geçtim orasıda aynı hile dolu ama seçkin maçlarda daha az hile ile karşılaşırsın..
Herkes faceit diyor. Bakalım.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
bende seçkin var aylardır hile denk gelmiyor. ama seçkin olmayan bir arkadaşımla girersem her maç %90 hile geliyor.

cagriunveren

80+ Bronze
Neyse, zaten istesen de benim eloya ulaşamazsın o boş kafanla. :)
Durduk yere saçma şekilde kendi kendine triplere girip boş ego kasmaya çalışıyorsun dostum. Saçma saçma konuşup başka insanların moralini bozman ne kadar doğru tartışmaya açık bir konu. Adam akıllı öneri almak için açtığım konuya saçma sapan cevaplar vermenden ötürü karşı tarafı sinirlendiriyorsun. Gereksiz toxic cümlelerini kendine saklayıp az ötede kendi kendini ye lütfen.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,429
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom