Neler Yeni

Yardım CS GO ÜCRETLİ SÜRÜM ALSAM NE KADAR MANTIKLI?

olvidamex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Esen
İlgilendiği Kategoriler
Alışveriş, Mining,
CS GO gerçektende hileden geçilmiyor dostum. Seçkin hesap alsan %99 oranında azalıyor. Ama illaki arada sırada seçkin hesap bile olsa hile denk geliyor. Ona da yapacak bir şey yok. CS GO yu ben bıraktım seçkin hesabım vardı. 4 yıl kadar oynadım. Şimdilerde Sabotaj oynuyorum. Eski adıyla Tactic Force %100 Türk yapımı ve Pay2Win değil. Hatta grafikler, gerçekçilik CS GO'dan kat kat iyi. CS GO da adama bir şarjör mermi boşaltıyorum ölmüyor. Gerçekçilik çok rezil bence değmez. Ama yinede sen bilirsin. Ben sadece fikrimi belirtmek istedim.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Güven faktörü, elo falan boş iş. MM oynayacaksan hiç oynama. Git Faceit oyna. Ya da Faceit oynama şimdi takımıza gelirsin trollersin falan, kafana göre takıl sen.
Neyse, zaten istesen de benim eloya ulaşamazsın o boş kafanla. :)
Büyük ihtimal rank'ın silver 1 ve bunu diyorsun cidden böyle toxic gereksiz insanların banlanması lazım bu forumdan, Allah annene babana sabır versin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Durduk yere saçma şekilde kendi kendine triplere girip boş ego kasmaya çalışıyorsun dostum. Saçma saçma konuşup başka insanların moralini bozman ne kadar doğru tartışmaya açık bir konu. Adam akıllı öneri almak için açtığım konuya saçma sapan cevaplar vermenden ötürü karşı tarafı sinirlendiriyorsun. Gereksiz toxic cümlelerini kendine saklayıp az ötede kendi kendini ye lütfen.
Toxic bir insan benim eloya ulaşamazsın dediği eloda silver 1dir 🤣 🤣

Dostum seçkin hesap alırsan hile gelme ihtimali hiç yok değil çok ama çok azcık var bildiğim kadarıyla bazı hilelerde fake prime olayı çıkmış, herifler hileyi öyle bir kodluyor ki insanların 130TL verdiği prime aboneliğini hileyle bedava alabiliyorsun hatta profilinde bile seçkin hesap etkin yazıyor. Ama tabikide bu hileler pahalı bedava dediğime bakma günlüğü 80 - 90TL var hileye para veremediklerinden dolayı karşına çok fazla hile gelmez. MM oynamanı fazla önereceğim söylenemez faceit oynayabilirsin orda geliştirirsin kendini.

Son düzenleme:

cagriunveren

80+ Bronze
CS GO gerçektende hileden geçilmiyor dostum. Seçkin hesap alsan %99 oranında azalıyor. Ama illaki arada sırada seçkin hesap bile olsa hile denk geliyor. Ona da yapacak bir şey yok. CS GO yu ben bıraktım seçkin hesabım vardı. 4 yıl kadar oynadım. Şimdilerde Sabotaj oynuyorum. Eski adıyla Tactic Force %100 Türk yapımı ve Pay2Win değil. Hatta grafikler, gerçekçilik CS GO'dan kat kat iyi. CS GO da adama bir şarjör mermi boşaltıyorum ölmüyor. Gerçekçilik çok rezil bence değmez. Ama yinede sen bilirsin. Ben sadece fikrimi belirtmek istedim.
Fikrin için çok teşekkür ederim hocam. Bana önerdiğin oyunu merak ettim, eve geçince bakacağım. Eğer gerçekten güzel ise oynayacağım :)

Büyük ihtimal rank'ın silver 1 ve bunu diyorsun cidden böyle toxic gereksiz insanların banlanması lazım bu forumdan, Allah annene babana sabır versin.

Dostum seçkin hesap alırsan hile gelme ihtimali hiç yok değil çok ama çok azcık var bildiğim kadarıyla bazı hilelerde fake prime olayı çıkmış, herifler hileyi öyle bir kodluyor ki insanların 130TL verdiği prime aboneliğini hileyle bedava alabiliyorsun hatta profilinde bile seçkin hesap etkin yazıyor. Ama tabikide bu hileler pahalı bedava dediğime bakma günlüğü 80 - 90TL var hileye para veremediklerinden dolayı karşına çok fazla hile gelmez. MM oynamanı fazla önereceğim söylenemez faceit oynayabilirsin orda geliştirirsin kendini.
Lan iyice soğuttunuz beni CS G.O'dan :D

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Pek mantıklı değil. Ben hâlâ hileler olan bir oyunun seçkin rütbesine 100 TL vermektense sadece Dust 2 oynamaktan feragat edip FACEIT oynardım.

cagriunveren

80+ Bronze
Pek mantıklı değil. Ben hâlâ hileler olan bir oyunun seçkin rütbesine 100 TL vermektense sadece Dust 2 oynamaktan feragat edip FACEIT oynardım.
Ya ben zaten sadece Dust 2 oynayan birisi değilim. Bütün mapleri oynamayı seviyorum. Ama genel olarak faceit daha mantıklı deniyor. Sanırım faceit oynayacağım.

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe

Cahil insan MM rankım yok MM'i rank için oynayan kumda başka şeyiyle de oynuyordur. Faceit'te 8 levelim seni gidi ön yargılı başarısız insan seni.

beyler face it nedir anlatirmisiniz tesekkurler
Kaliteli oyun oynadığın platform. CS:GO dışında başka oyunlar için de serverleri var. İlk levelleri smurf'ten geçilmiyor.

Son düzenleme:

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Cahil insan MM rankım yok MM'i rank için oynayan kumda başka şeyiyle de oynuyordur. Faceit'te 8 levelim seni gidi ön yargılı başarısız insan seni.

Kaliteli oyun oynadığın platform. CS:GO dışında başka oyunlar için de serverleri var. İlk levelleri smurf'ten geçilmiyor.
Aynen kanka sen daha MM de 1 kill alıp takım arkadaşlarına oynayamıyorsunuz diye sövüyorsundur 🤣 🤣 🤣 🤣

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666

Kanka neden bu kadar agresifsin herkes iyi oynamak zorunda değil ? :D Faceit level 8 isen zaten bu adam takımına gelmez ? Yani benim yakın bir arkadaşım faceit level 10 ben de onu buraya getireyim seninle mi dalga geçsin ?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Güven faktörü, elo falan boş iş. MM oynayacaksan hiç oynama. Git Faceit oyna. Ya da Faceit oynama şimdi takımıza gelirsin trollersin falan, kafana göre takıl sen.
Faceit kaç seviyesin dostum? :D

Bu seçeneği de pek önermiyorum ama direkt Steam üzerinden seçkin alacağına Gamesatış vb. sitelerden 2.el olarak başka hesap almak daha mantıklı olacaktır.
Güzel, temiz, madalyalı, faktörü kuvvetli bir hesap işini görecektir.

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Kanka neden bu kadar agresifsin herkes iyi oynamak zorunda değil ? :D Faceit level 8 isen zaten bu adam takımına gelmez ? Yani benim yakın bir arkadaşım faceit level 10 ben de onu buraya getireyim seninle mi dalga geçsin ?
Neyimle dalga geçecek? :D :D Ben ne 10 leveller gördüm booster, ben ne 3 leveller gördüm ellerinde iyi pc yok. İstesem ben de çıkarım, son maç 10 gün önce.

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Bu hile mevzusunu anlamıyorum bana bu yıl 2 tane hile geldi o kadar millet oynayamıyor önüne çıkana hile diyor.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Neyimle dalga geçecek? :D :D Ben ne 10 leveller gördüm booster, ben ne 3 leveller gördüm ellerinde iyi pc yok. İstesem ben de çıkarım, son maç 10 gün önce.
Oynadığı oyunlarda espor kariyeri var mesela onunla geçebilir ? Espor geçmişin oldu mu insanları küçümseme dostum gereksiz yere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,433
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom