Geçmiş olsun ticket at ama büyük ihtimalle kurtaramazsın
steam destekle konuş ama büyük ihtimalle hesabını çalmışlardır , benim kuzeniminde hesabı çalınmış ve oyuna girip hileyle ban yedirmişlerdi güzelim hesabı çöp oldu ve açılmadıda banı1.5 aydır bilgisayarım bile yok ve vac ban yediğim haberini aldım bugün rekabetçi oyunlarda hile işine bulaşmadım hiç Nova 2 felandım zaten steam destek yardımcı olur mu bu konuda ? 10 gün önce vac yemişim.
Dostum itiraz etmekten başka şansın yok. Güzel bir itiraz metni yaz. Dönüş yaparlar1.5 aydır bilgisayarım bile yok ve vac ban yediğim haberini aldım bugün rekabetçi oyunlarda hile işine bulaşmadım hiç Nova 2 felandım zaten steam destek yardımcı olur mu bu konuda ? 10 gün önce vac yemişim.
steam guard var hesabımdasteam destekle konuş ama büyük ihtimalle hesabını çalmışlardır , benim kuzeniminde hesabı çalınmış ve oyuna girip hileyle ban yedirmişlerdi güzelim hesabı çöp oldu ve açılmadıda banı
açık açık 1.5 aydır bilgisayarımın bile olmadığını yazdım bro aklıma gelen başka bir şey yok çünküDostum itiraz etmekten başka şansın yok. Güzel bir itiraz metni yaz. Dönüş yaparlar
malesefki bu zamanda steam guard da işe yaramıyor , elemanlar nasıl bir sistem yapmışlarsa hesap birkez çalındıysa guardıda otomatik kaldırıp sınırsız erişim veriyor (kuzenimde çaldırdığında guardı kaldırılmıştı ama e postasını kaptırmamıştı sadece steam bilgilerinden kapatmış adamlar guardısteam guard var hesabımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
açık açık 1.5 aydır bilgisayarımın bile olmadığını yazdım bro aklıma gelen başka bir şey yok çünkü
Öyle bir erişim gibi bir durum yok steam guardımda halen faal duruyor şimdi internet sitesinden girdim bimalesefki bu zamanda steam guard da işe yaramıyor , elemanlar nasıl bir sistem yapmışlarsa hesap birkez çalındıysa guardıda otomatik kaldırıp sınırsız erişim veriyor (kuzenimde çaldırdığında guardı kaldırılmıştı ama e postasını kaptırmamıştı sadece steam bilgilerinden kapatmış adamlar guardı
artık orasını bilemeyecemÖyle bir erişim gibi bir durum yok steam guardımda halen faal duruyor şimdi internet sitesinden girdim bi