gm 08de 3519 sensör var, çok iyi değil. Bu mouse paylaşılmıştı ve baya talep gördü 3327 sensörlü 100 liraya en iyi seçenek.Bütçem çok fazla değil , MSI GM 08 Kullanıyorum. Sensörü kötü mü yoksa bana mı öyle geliyor? Uygun bütçeli yeni bir mouse alacağım , önerilerinizi bekliyorum.
Uygun bütçe iyi bir tabir değil. Sizin uygun bütçeniz 200 lira iken bir başkasının ki 1000 lira olabilir yani bize tam bir bütçe verin ona göre yorum yapalımBütçem çok fazla değil , MSI GM 08 Kullanıyorum. Sensörü kötü mü yoksa bana mı öyle geliyor? Uygun bütçeli yeni bir mouse alacağım , önerilerinizi bekliyorum.
500 TL civarları diyebilirim. Daha ucuz ve bir tık daha pahalı olabilir.Uygun bütçe iyi bir tabir değil. Sizin uygun bütçeniz 200 lira iken bir başkasının ki 1000 lira olabilir yani bize tam bir bütçe verin ona göre yorum yapalım
sana uygun şuan ki en güzel sensörlerden (rekabetçi oyunlar için)500 TL civarları diyebilirim. Daha ucuz ve bir tık daha pahalı olabilir.
Bütçem karşılamıyor malesef , önerin için teşekkürler.Fps oyunların kralı olarak zowie yer alıyor, kullanıcıdan kullanıcıya göre bu değişir. Senelerce Zowie steelseries kullandım ara dönemde razer kullanmışlığımda var şuan için aktif olarak logitech g pro x superlight kullanmaktayım ama zowieden aldığım tadı diğerlerinde alamadım. Cs go valorant tarzı bir oyun oynıyacaksan zowie serisini değerlendirebilirsin. Standart fps oyuncusu isen Fiyat performanslı steelseries markasına yönelebilirsin. Param var keyfime bakıcam dersen wireless olan kullandığım modeli logitech g pro x superlight ı şiddetle tavsiye ederim.![]()
g pro x'e o paralar verilmezFps oyunların kralı olarak zowie yer alıyor, kullanıcıdan kullanıcıya göre bu değişir. Senelerce Zowie steelseries kullandım ara dönemde razer kullanmışlığımda var şuan için aktif olarak logitech g pro x superlight kullanmaktayım ama zowieden aldığım tadı diğerlerinde alamadım. Cs go valorant tarzı bir oyun oynıyacaksan zowie serisini değerlendirebilirsin. Standart fps oyuncusu isen Fiyat performanslı steelseries markasına yönelebilirsin. Param var keyfime bakıcam dersen wireless olan kullandığım modeli logitech g pro x superlight ı şiddetle tavsiye ederim.![]()
Saydığın markalar bana gelmez, tecrübe olarak konuşuyorumg pro x'e o paralar verilmez
Lamzu atlantis,Ninjutso sora/katana veya pulsar x2 gibi modeller varken
sensör farkı var. Almışken iyi sensörlü olanı yani delux M700BU modelini alın. Rekabetçi oyunlar için en önemli özellik zaten sensörDelux M700 ile Delux M700BU arasındaki fark nedir , aralarında 150 TL'ye yakın fark var.
Sen bilirsin. Üstüne marka stickeri yapıştırılmış diye 1000tl fazla vereceğim diyorsan saygı ile karşılarımSaydığın markalar bana gelmez, tecrübe olarak konuşuyorum![]()
Ayrıca sensörü de diğerleine göre daha kötüSen bilirsin. Üstüne marka stickeri yapıştırılmış diye 1000tl fazla vereceğim diyorsan saygı ile karşılarım