Neler Yeni

CS:GO ve CS2- MP7 Skin önerisi

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emir Şahbaz
Sizce MP7 Avcılık Sporu mu yoksa MP7 Uçurum Hayaleti mi almalıyım ilk seçenek kırmızı kategoride ve güzel ama ikinci skin pembe kategoride ve daha guzel

The Semih

80+ Gold
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Rainbow Six > C?

Bazıları şakadan anlamıyor ben biliyorum onun kim olduğunu, sürekli mantıklı şeyler mi yazacağım biraz goy goy yapalım dedik kardeşim bu mesajım sana.

Son düzenleme:

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emir Şahbaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne alaka? Ne alaka? Ne alaka kankaaaaaaaaa. Adam sana skin sormuş sen R6S daha iyi diyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam BloodSport'un daha çok alıcısı olur. Onu almanızı öneririm.
Elimde MW bloodsport var değeri 75tl ama aklım diğer skinde kaldı çünkü güzel görünüyor. Ama hem çok oynamadığım bir skin olduğu icin degerlenecek skin almak mantıklı geliyor napacagimi bilmiyorum

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Elimde MW bloodsport var değeri 75tl ama aklım diğer skinde kaldı çünkü güzel görünüyor. Ama hem çok oynamadığım bir skin olduğu icin degerlenecek skin almak mantıklı geliyor napacagimi bilmiyorum
Hocam o zaman alın geçin.

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
:D Şaka maka CS2 nezaman çıkıyor ?
Daha ellerinde oynatıyolar hocam bizleri. Tamam beta testi falan var ama daha kısa sürede bitirebilecek bir kapasitede Valve. Sözde kaç senedir geliştiriyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,363
İsim
Emre
Discord
necromancerr

The Semih

80+ Gold
Rainbow Six > C?

Bazıları şakadan anlamıyor ben biliyorum onun kim olduğunu, sürekli mantıklı şeyler mi yazacağım biraz goy goy yapalım dedik kardeşim bu mesajım sana.
CS2 ilk çıktığında FPS drop sorunları olabilir. Erken zamanda itemler ucuz olursa alın bence.

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emir Şahbaz
CS2 ilk çıktığında FPS drop sorunları olabilir. Erken zamanda itemler ucuz olursa alın bence.
Ben cs2 ilk çıktığında çok büyük bir hype olacağını ve bu hype in 2 hafta süreceğini düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,744
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32