Ne alaka? Ne alaka? Ne alaka kankaaaaaaaaa. Adam sana skin sormuş sen R6S daha iyi diyorsun.Rainbow Six > C?
Şaka maka CS2 nezaman çıkıyor ?Ne alaka? Ne alaka? Ne alaka kankaaaaaaaaa. Adam sana skin sormuş sen R6S daha iyi diyorsun.
Daha var.Şaka maka CS2 nezaman çıkıyor ?
Elimde MW bloodsport var değeri 75tl ama aklım diğer skinde kaldı çünkü güzel görünüyor. Ama hem çok oynamadığım bir skin olduğu icin degerlenecek skin almak mantıklı geliyor napacagimi bilmiyorumNe alaka? Ne alaka? Ne alaka kankaaaaaaaaa. Adam sana skin sormuş sen R6S daha iyi diyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam BloodSport'un daha çok alıcısı olur. Onu almanızı öneririm.
Hocam o zaman alın geçin.Elimde MW bloodsport var değeri 75tl ama aklım diğer skinde kaldı çünkü güzel görünüyor. Ama hem çok oynamadığım bir skin olduğu icin degerlenecek skin almak mantıklı geliyor napacagimi bilmiyorum
Hayırlı olsun hocam. Adınıza çok sevindim.Bu yazıyı yazdıktan 10dk sonra Bravo Kasası düştü:d şimdi ikisini de alabilirim
Daha ellerinde oynatıyolar hocam bizleri. Tamam beta testi falan var ama daha kısa sürede bitirebilecek bir kapasitede Valve. Sözde kaç senedir geliştiriyor.Şaka maka CS2 nezaman çıkıyor ?
Vay anasını 30 tl üstü kasa görmedim ben şimdiye kadar hayırlı olsunBu yazıyı yazdıktan 10dk sonra Bravo Kasası düştü:d şimdi ikisini de alabilirim
CS2 ilk çıktığında FPS drop sorunları olabilir. Erken zamanda itemler ucuz olursa alın bence.Rainbow Six > C?
Bazıları şakadan anlamıyor ben biliyorum onun kim olduğunu, sürekli mantıklı şeyler mi yazacağım biraz goy goy yapalım dedik kardeşim bu mesajım sana.
Ben cs2 ilk çıktığında çok büyük bir hype olacağını ve bu hype in 2 hafta süreceğini düşünüyorumCS2 ilk çıktığında FPS drop sorunları olabilir. Erken zamanda itemler ucuz olursa alın bence.