Neler Yeni

CS:GO vuruş hissiyatı.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Bu oyundan vaz geçemememin sebeplerinden biri de bu sanırım. Böyle nasıl anlatayım, hs atınca çıkan ”çıkırt“ sesiyle gelen kask kıvılcımı,
kan efekti, sağ üstte çıkan o vuruş işaretiyle gelen ödül duygusunun sağladığı dopamim. Ülker çikolatalı gofret yemek gibi bir şey , susuzken su içmek, deniz kızı dinlerken duygulanmamaya çalışmak, yaz sıcağında denizde/havuzda serinlemek, “dolar 1.7 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda” diyen adama acıyla gülmek, donanım arşivi forumda troll avlamak, insanlık haliyle yanlış bilgi veren birini raporlamak ... pardon sonuncusu yanlış oldu. Neyse işte böyle bir hissiyat CS:GO, CS 1.6 vuruş hissiyatı. (bu konu saçma mı -hayır, boş mu yaptım -belki, pişmanmıyım -kesinlikle hayır, beğeniyi hak ettim mi -..?)

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Bu oyundan vaz geçemememin sebeplerinden biri de bu sanırım. Böyle nasıl anlatayım, hs atınca çıkan ”çıkırt“ sesiyle gelen kask kıvılcımı,
kan efekti, sağ üstte çıkan o vuruş işaretiyle gelen ödül duygusunun sağladığı dopamim. Ülker çikolatalı gofret yemek gibi bir şey , susuzken su içmek, deniz kızı dinlerken duygulanmamaya çalışmak, yaz sıcağında denizde/havuzda serinlemek, “dolar 1.7 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda” diyen adama acıyla gülmek, donanım arşivi forumda troll avlamak, insanlık haliyle yanlış bilgi veren birini raporlamak ... pardon sonuncusu yanlış oldu. Neyse işte böyle bir hissiyat CS:GO, CS 1.6 vuruş hissiyatı. (bu konu saçma mı -hayır, boş mu yaptım -belki, pişmanmıyım -kesinlikle hayır, beğeniyi hak ettim mi -..?)
5 Yılımı verdim boş bir oyun.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Sırf beğeni için açılmış bir konu olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben beğeni teaser’ıyım bazen çok gerekli ve faydalı bazen eğlenceli ama gereksiz konular açarak eğlendirmeye çalışıyorum ciddiye alın beni ancak ciddi olduğum zamanlarda. Onun dışında paso beğenin :LOL: .
Beğeni için böyle konular açarsan ödüllerden yararlanamazsın.(Belki yenilenir ödüller)

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
CS GO vuruş hissiyatı adlı bir konuya girerken amerikanın karanlık sırlarını açıklamamı mı beklediniz hocam?
Beğeni için böyle konular açarsan ödüllerden yararlanamazsın.(Belki yenilenir ödüller)

LahmatsuDcr

80+ Silver
Ben ruslar yüzünden bıraktım troller ve afklar yüzünden rank atlayamıyordum 5 maç kazanıp 1 rank atlıyorum 2maç kaybedip düşüyordum. Emeğime yazık diye bıraktım.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ödül almak umrumda bile değil öyle olsa her gün 1 tane rehber atardım , ki arada atıyorum ancak bilgilenmek adına araştırmam bir kaç saat yazmam 10 dk emin olun çok daha karlı olurdu. Neyse daha uzatmayacağım siz isterseniz uzatabilirsiniz.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Ben ruslar yüzünden bıraktım troller ve afklar yüzünden rank atlayamıyordum 5 maç kazanıp 1 rank atlıyorum 2maç kaybedip düşüyordum. Emeğime yazık diye bıraktım.
9 Maç üst üste kazandım 9 maç her maç taşıdım rank atladım bir kere kötü oynadım sonuncu oldum takımda rank düştü kötü oynamaya hakkın yok resmen böyle olunca durum yılın başında bıraktım iyiki de bırakmışım sinir stres komple kurtuldum :)

Top Bottom