Neler Yeni

CS GO Windows 10 ile Windows 7 arasında fps

Qlown

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Öksüzer
Merhaba herkese. Yaklaşık 1 ay önce windows 10 a geçiş yaptım. Geçmeden önce arayüz,chrome, bilgisayarın açılış süresi vesaire her şey çok yavaştı.Geçince her şey gerçekten gözle görülür miktarda artış gösterdi. CS GO windows 10 a geçmeden önce indirip denemek istemiştim. 20 fps civarında alıyordum.(Evet bilgisayar fazlasıyla eski ve yorgun.) Şimdi asıl sorum şu;
Windows 10 ile Windows 7 arasında Steam ve CS GO ile uyumluluk farkı olur mu? Yani Windows 10'a geçmem fps de artış sağlar mı?
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim şimdiden.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Merhaba herkese. Yaklaşık 1 ay önce windows 10 a geçiş yaptım. Geçmeden önce arayüz,chrome, bilgisayarın açılış süresi vesaire her şey çok yavaştı.Geçince her şey gerçekten gözle görülür miktarda artış gösterdi. CS GO windows 10 a geçmeden önce indirip denemek istemiştim. 20 fps civarında alıyordum.(Evet bilgisayar fazlasıyla eski ve yorgun.) Şimdi asıl sorum şu;
Windows 10 ile Windows 7 arasında Steam ve CS GO ile uyumluluk farkı olur mu? Yani Windows 10'a geçmem fps de artış sağlar mı?
Çok bir fark olacağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
mert yüksel
Kesinlikle sağlayacak yeni güncellemelerle İşlemci performansı arttırıldı. Herhangi bir marka modele dayalı değil tüm işlemciler için performans artışı söz konusu. Aynı zamanda oyun modu var onun sayesindede artış sağlarsın fakat su an kronik sorunları var

resmus66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Resul Unsur
Aynı durumu bende yaşamıştım. Ve bende de büyük bir hız artışı olmuştu. Lakin CS GO ile aynı testi yaptığımda yine FPSmde artış goremeyip silmiştim. Üstüne üstlük bu ramime de zarar vermişti ve maalesef bilgisayar bir hurdaya dönmüştü. Denemekten zarar gelmez ama artış olmayacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle sağlayacak yeni güncellemelerle İşlemci performansı arttırıldı. Herhangi bir marka modele dayalı değil tüm işlemciler için performans artışı söz konusu. Aynı zamanda oyun modu var onun sayesindede artış sağlarsın fakat su an kronik sorunları var
Doğru yeni güncellemeleri bende duydum. Denemek lazım aslında hocam

Top Bottom