CS GO YENİ BİR HESAP

cagriunveren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
379
Merhaba,
Yaklaşık 1.5 aydır ciddi derecede CS G.O oynamaktayım fakat takımıma gelen sinir bozucu insanlar yüzünden rank çıkmakta çok zorlanıyorum. Yeni bir hesap açıp sıfırdan rank kasmak sizce mantıklı olur mu?

Merhaba,
Yaklaşık 1.5 aydır ciddi derecede CS G.O oynamaktayım fakat takımıma gelen sinir bozucu insanlar yüzünden rank çıkmakta çok zorlanıyorum. Yeni bir hesap açıp sıfırdan rank kasmak sizce mantıklı olur mu?
Random gelen kişiler yerine oyun arkadaşları bul.

Normalde 3 kişi giriyoruz. Fakat gelen 2 yabancı kişi oyunu mahvediyor.
2 kişi daha bul o zaman discord da çok var ama senden düşük rank olanlarla değil 1 2 tık üstün olursa hem onlardan birşeyler öğrenmiş olursun hemde rank atlamış olursun dene bunu bi

Eğer sürekli dust2 oynuyorsan rank atlaman çok sürer. Cache , Overpass , İnferno gibi haritalar daha hızlı rank atlatır ve bu haritalara daha ciddi oyuncular geliyor.

Eğer sürekli dust2 oynuyorsan rank atlaman çok sürer. Cache , Overpass , İnferno gibi haritalar daha hızlı rank atlatır ve bu haritalara daha ciddi oyuncular geliyor.
Genelde mirage, train, overpass atmayı severim fakat teammate'lerim dust 2 oynayabildiklerinden beni de zorla sürüklüyorlar..

2 kişi daha bul o zaman discord da çok var ama senden düşük rank olanlarla değil 1 2 tık üstün olursa hem onlardan birşeyler öğrenmiş olursun hemde rank atlamış olursun dene bunu bi
Deneyeceğim.

Sıfırdan başlamak çok mantıksız, alt rütbelerde daha kanser olursun. Sen 2 arkadaş daha bulup yoluna devam et.
Büyük influcerların discordlarında takım arkadaşı bulabilirsin. :D @cagriunveren

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,329
Üyeler
190,548
Son üye
mertyddn
Geri