Bugün ilk defa cs go indirdim ve hiçbir şey anlamadım. Adama sıkıyorum sıkıyorum ölmüyor. Dibine girip yine sıkıyorum ölmüyor. Valorantta adam vurmada sorun yok ama Cs go neden adam vuramıyim?
1 2 hafta oyna kendine uygun cross bul alışmaya başlarsın sonra da öğrene öğrene zamanla silahların aimlerini nasıl sıkılması gerektiğini felan öğrenirsin.
Bugün ilk defa cs go indirdim ve hiçbir şey anlamadım. Adama sıkıyorum sıkıyorum ölmüyor. Dibine girip yine sıkıyorum ölmüyor. Valorantta adam vurmada sorun yok ama Cs go neden adam vuramıyim?
1-kendine iyi bir crosshair bul
2-eğilerek ateş et(shift veya ctrl tuşu)
3-tek tek ateş et tarama çok fazla yapma(tabi adam yakınındaysa tarayabilirsin)
Silah kontrolüne ve harita bilgisine alışman lazım. Örneğin koşarken ateş edersen SMG vurabilir ama AR çoğunlukla dağa taşa gider AWP zaten allaha emanet kimbilir nereye gider
valorant basit bi oyun cs daha zordur.valoranttan aiminiz ve az cok ne yapmanız gerektigini biliyorsunuzdur.Zaman ile ve şu kanallara bakmanızı öneririm.
Konnichiwa Herkese! Bu kanal hiçbir oyun iddiası olmayan bir adamın Genellikle Fps videoları üzerine videolar, canlı yayınlar yaptığı, Çoğu zaman rehber nite...
Selamlar dostlar, Ben Hellian... Aslında Irmak. Oyunu yıllardır oynamış olduğu için, CS:GO hakkında çokça bilgiye sahip bir mahlukatım. 2015 yılında oyunu ak...
5 senelik csgo oyuncusuyum. Faceit 10 lvl, global eliteyim. Dostum csgo ilk girdiğim anda 5 dk oynayıp bu nasıl oyun lan diyip quit atmıştım csgo oyunu tamamen tecrübeyle alakalıdır. Oynadıkça oyunu öğrenirsin ve öğrendikçe, iyi oynamaya başladıkça daha zevk alır ve bağımlısı olursun. Csgo için ekipmanlar önemlidir. Klavyeyi es geçtim ama kulaklık ve mouse iyi olması lazım. Özellikle mouse. Oyun içi mouse sensitivity ayarını 2 ve 3 arasında kullan. Mouse dpi 400 olsun. Hızlı sensitivity ile oynamak dez avantajdır. Maçlara girmeden önce yarım saat deathmatch oynayıp ellerini ısıt ellerin oyuna alışsın. Recoil master mapini indir ve hergün düzenli ak47 vr m4a4 spraylerini öğrenmeye çalış. Çözünürlüğünü 1024x768 veya 1280x960 yap en popüler çözünürlüklerdir. Daha pek çok ipucu var tabi.