Bildirim gelmiyordu sanırım.
itemleri bana attı belli bir zamanı varmı hocam vac ın veya overwatch ın
CS:GO oyuncusu ve aylardır global'de oynayan biri olarak şunları bilmende fayda var. 2-3 twitch/stream yapan insan tanıyorum. Yılların oyuncularından birisi, deneme amaçlı smurf hesabına girdi. Normal oynadı, 1 hafta sonra reportlar'dan ban yedi. Başka birisi daha vahim, camper dediğimiz sabit oyunculardan. Ama bulunduğu bölgeye birisi gelirse affetmiyor. Twitch yayını esnasında overwatch ban yedi. Bu insanların hiçbiri hile kullanmıyordu. Veya kullanıyormuydu?
Şunu demek istiyorum, şu an oyunda aşırı derece wallhack,aimbot ve türevi binlerce hileci dediğimiz oyuncu var. Hatta neredeyse girdiğim her oyunda bir tane mutlaka oluyor bunlardan. Bazıları bariz, bazıları farkettirmeden yapıyor. Hatta bazılarını anlamıyorum, sonradan kendileri anlatıyor durumu...
Buna alınacak önlem yok gibi, yani sen düzgünce oynarken karşıdaki senin her hareketini biliyor ve ona göre davranıyor. 15 raundun ilk 5-6 raundunu zaten böyle alırlarsa ve gene normal oynasalar bile çok şey fark ediyor.
Kısaca CS:GO, valve gerçekten önlem alıncaya kadar oynanacak bir oyun değil...
Ha ben illa hack yapıcam dersen artık herkesin bildiği gerçekleri söyleyeyim.
- 20 report ve üstü, 1 saat içinde alınırsa, otomatik ban yeniyor. 21 saat içinde toplamda 40+ üstü report alınırsa otomatik ban yeniyor.
- Rekabetçi modda 21 saat içinde, 60+ üzeri report yerseniz otomatik banlanıyorsunuz.
- Rekabetçi dediğimiz maçlarda 21 saat içinde 11+ üzeri report alırsanız, overwatch sistemine düşüyorsunuz. Yalnız şöyle bir durum var, sizi reportlayanlar puanı yüksek, nadir reportlayan insanlar ise overwatch sisteminde liste başına yükseliyor ve ilk incelemelere alınanlar onlar oluyor. Ama her önüne geleni reportlayan tiplerden dolayı overwatch sistemine düşerseniz, inceleme sırası uzuyor . Yani liste sonlarında yer alıyorsunuz. Overwatch listesi kalıcı bir liste değil forumlarda yazdığına göre her çarşamba günü sıra gelmeyen insanlar listeden siliniyor. Zaten overwatch yorumcusu da olmadığı için genelde liste sonlarında olanlar her hafta siliniyor.
- Kısaca günde bariz bir biçimde, rekabetçi modda 2 oyun oynayıp. Kazanıp 24 saat boyunca oyuna giriş yapm
böyle bir yazı gördüm internette