Neler Yeni

CS:GO yoldaşda 2 el wh açan biri ban yer mi

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
nasıl korunuyor hocam envanter
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk çocuk denemek için açtı envanteri iyi olmasa bende ban yesin derim ama yazık uğraştı envantere yemez diyorsun sen öyle mi
Ban yemek istemiyorsa hile açmayacak.
Oyunu ne hale getirdiniz hilelerle.
Denemek için hile açtı nasıl bir cümle?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
nasıl korunuyor hocam envanter

knk çocuk denemek için açtı envanteri iyi olmasa bende ban yesin derim ama yazık uğraştı envantere yemez diyorsun sen öyle mi
yan çar açıp 35 tl yatıracak takasa açılıyor ve bütün skinleri takasla ona gönderecek ama 1 telefon daha lazım stema guard gerekiyor yoksa 15 gün bekler ve işe yaramaz

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Berk
Reddit
u/xeonwastakenwastaken
Arkadaşlar dün yakın arkadaşımla 2 el yoldaş girdik. Maçta ben ölünce onu izledim hiç belli etmiyordu wh açtığı hatta anlamadım söyleyene kadar. Baya iyi bir envanteri var ve ban yemekten korkuyor sizce ban yer mi? yoldaşda overwatch var mı olsa bile ban yiyeceğini düşünmüyorum o.w. dan baya legitti. Envanteri gitmesin sizce ban yer mi ona göre itemlerini bana atıcak
ban yiyeceğini sanmam ama reportla profilden ve oyundan, ben arkıma öyle yaptım spinbot açıyordu maçta.

ban yiyeceğini sanmam ama reportla profilden ve oyundan, ben arkıma öyle yaptım spinbot açıyordu maçta.
yedi banı*

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya

yedi banı*
knk sürekli açan bir çocuk değil üst üste hile gelince 2 el yoldaşda açtı normalde de iyi biri sadece karşıda hile varken açtı reportlamam ama arkadaşım

ben yaklaşık 2 sene önce sadece bilgisayarımda yüklü olduğu ve hiç kullanmadığım takdirde yedim.
hocam hilenin türüne göre değişiyormuş ayrıca çok reportdan da yemiş olabilirsiniz

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Bildirim gelmiyordu sanırım.
itemleri bana attı belli bir zamanı varmı hocam vac ın veya overwatch ın
CS:GO oyuncusu ve aylardır global'de oynayan biri olarak şunları bilmende fayda var. 2-3 twitch/stream yapan insan tanıyorum. Yılların oyuncularından birisi, deneme amaçlı smurf hesabına girdi. Normal oynadı, 1 hafta sonra reportlar'dan ban yedi. Başka birisi daha vahim, camper dediğimiz sabit oyunculardan. Ama bulunduğu bölgeye birisi gelirse affetmiyor. Twitch yayını esnasında overwatch ban yedi. Bu insanların hiçbiri hile kullanmıyordu. Veya kullanıyormuydu?

Şunu demek istiyorum, şu an oyunda aşırı derece wallhack,aimbot ve türevi binlerce hileci dediğimiz oyuncu var. Hatta neredeyse girdiğim her oyunda bir tane mutlaka oluyor bunlardan. Bazıları bariz, bazıları farkettirmeden yapıyor. Hatta bazılarını anlamıyorum, sonradan kendileri anlatıyor durumu...

Buna alınacak önlem yok gibi, yani sen düzgünce oynarken karşıdaki senin her hareketini biliyor ve ona göre davranıyor. 15 raundun ilk 5-6 raundunu zaten böyle alırlarsa ve gene normal oynasalar bile çok şey fark ediyor. Kısaca CS:GO, valve gerçekten önlem alıncaya kadar oynanacak bir oyun değil...

Ha ben illa hack yapıcam dersen artık herkesin bildiği gerçekleri söyleyeyim.

- 20 report ve üstü, 1 saat içinde alınırsa, otomatik ban yeniyor. 21 saat içinde toplamda 40+ üstü report alınırsa otomatik ban yeniyor.
- Rekabetçi modda 21 saat içinde, 60+ üzeri report yerseniz otomatik banlanıyorsunuz.
- Rekabetçi dediğimiz maçlarda 21 saat içinde 11+ üzeri report alırsanız, overwatch sistemine düşüyorsunuz. Yalnız şöyle bir durum var, sizi reportlayanlar puanı yüksek, nadir reportlayan insanlar ise overwatch sisteminde liste başına yükseliyor ve ilk incelemelere alınanlar onlar oluyor. Ama her önüne geleni reportlayan tiplerden dolayı overwatch sistemine düşerseniz, inceleme sırası uzuyor . Yani liste sonlarında yer alıyorsunuz. Overwatch listesi kalıcı bir liste değil forumlarda yazdığına göre her çarşamba günü sıra gelmeyen insanlar listeden siliniyor. Zaten overwatch yorumcusu da olmadığı için genelde liste sonlarında olanlar her hafta siliniyor.
- Kısaca günde bariz bir biçimde, rekabetçi modda 2 oyun oynayıp. Kazanıp 24 saat boyunca oyuna giriş yapm
böyle bir yazı gördüm internette

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
itemleri bana attı belli bir zamanı varmı hocam vac ın veya overwatch ın
CS:GO oyuncusu ve aylardır global'de oynayan biri olarak şunları bilmende fayda var. 2-3 twitch/stream yapan insan tanıyorum. Yılların oyuncularından birisi, deneme amaçlı smurf hesabına girdi. Normal oynadı, 1 hafta sonra reportlar'dan ban yedi. Başka birisi daha vahim, camper dediğimiz sabit oyunculardan. Ama bulunduğu bölgeye birisi gelirse affetmiyor. Twitch yayını esnasında overwatch ban yedi. Bu insanların hiçbiri hile kullanmıyordu. Veya kullanıyormuydu?

Şunu demek istiyorum, şu an oyunda aşırı derece wallhack,aimbot ve türevi binlerce hileci dediğimiz oyuncu var. Hatta neredeyse girdiğim her oyunda bir tane mutlaka oluyor bunlardan. Bazıları bariz, bazıları farkettirmeden yapıyor. Hatta bazılarını anlamıyorum, sonradan kendileri anlatıyor durumu...

Buna alınacak önlem yok gibi, yani sen düzgünce oynarken karşıdaki senin her hareketini biliyor ve ona göre davranıyor. 15 raundun ilk 5-6 raundunu zaten böyle alırlarsa ve gene normal oynasalar bile çok şey fark ediyor. Kısaca CS:GO, valve gerçekten önlem alıncaya kadar oynanacak bir oyun değil...

Ha ben illa hack yapıcam dersen artık herkesin bildiği gerçekleri söyleyeyim.

- 20 report ve üstü, 1 saat içinde alınırsa, otomatik ban yeniyor. 21 saat içinde toplamda 40+ üstü report alınırsa otomatik ban yeniyor.
- Rekabetçi modda 21 saat içinde, 60+ üzeri report yerseniz otomatik banlanıyorsunuz.
- Rekabetçi dediğimiz maçlarda 21 saat içinde 11+ üzeri report alırsanız, overwatch sistemine düşüyorsunuz. Yalnız şöyle bir durum var, sizi reportlayanlar puanı yüksek, nadir reportlayan insanlar ise overwatch sisteminde liste başına yükseliyor ve ilk incelemelere alınanlar onlar oluyor. Ama her önüne geleni reportlayan tiplerden dolayı overwatch sistemine düşerseniz, inceleme sırası uzuyor . Yani liste sonlarında yer alıyorsunuz. Overwatch listesi kalıcı bir liste değil forumlarda yazdığına göre her çarşamba günü sıra gelmeyen insanlar listeden siliniyor. Zaten overwatch yorumcusu da olmadığı için genelde liste sonlarında olanlar her hafta siliniyor.
- Kısaca günde bariz bir biçimde, rekabetçi modda 2 oyun oynayıp. Kazanıp 24 saat boyunca oyuna giriş yapm
böyle bir yazı gördüm internette
Bu yazının kaynağını bilmiyorum hocam, belli bir zamanı mutlak vardır ancak bu liste doğru değil gibi.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Top Bottom