UnlegitPanda 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1,899 Reaksiyon skoru 754 11 Ağustos 2020 #14 Oyuna daha iyi odaklanıyorlar, monitöre yaklaşınca arkayı planı görmüyorlar gözleri sadece monitörü görüyor bu yüzden yakın oynuyorlar
Oyuna daha iyi odaklanıyorlar, monitöre yaklaşınca arkayı planı görmüyorlar gözleri sadece monitörü görüyor bu yüzden yakın oynuyorlar
T.P.G. 80+ Titanium Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 24,370 Reaksiyon skoru 38,685 11 Ağustos 2020 #15 Anles yazmış: Kolun ne kadarını masaya koymak lazım tam anlamdım Devamı için tıklayın... Yaklaşık dirseğime kadar koyuyorum ben. Nasıl rahat edersen öyle kullan. Bunları yapınca pro olacaksın diye bir durum yok. En rahat nasıl oynarım diye düşün ve bul. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 11 Ağustos 2020 Anles yazmış: Benimde yamuk ben kolumu dayayıca ağrıyo ben bilekten oynuyorum Devamı için tıklayın... Benimki biraz değişik. Klavye tutarken dirseğime yakın koyuyorum. Mouse olarak dirseğime kadar olan yerin yarısını.
Anles yazmış: Kolun ne kadarını masaya koymak lazım tam anlamdım Devamı için tıklayın... Yaklaşık dirseğime kadar koyuyorum ben. Nasıl rahat edersen öyle kullan. Bunları yapınca pro olacaksın diye bir durum yok. En rahat nasıl oynarım diye düşün ve bul. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 11 Ağustos 2020 Anles yazmış: Benimde yamuk ben kolumu dayayıca ağrıyo ben bilekten oynuyorum Devamı için tıklayın... Benimki biraz değişik. Klavye tutarken dirseğime yakın koyuyorum. Mouse olarak dirseğime kadar olan yerin yarısını.