Neler Yeni

Cs:Go'da 2 troll yüzünden ban yedim ne yapabilirim?

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
adamlar maçın başından beri silah almıyorlar sadece el başında giderken bize flash atıyolar kör ediyolar adamlar geldimi gelmedimi anlamıyoruz ölüyoruz
1621601237973.png

7 kilim vardı 2 sini bunları öldürdüm trolleyenler : playgrism ve turuncu **turuncunun normal nicki : daniel** 2 el kazandık 2 sinide çok rahat söylerimki ben kazandırdım
şimdi gelde sinirlenme mail falan gönderebilirsek hangi maile göndereceğiz bilen varmı?

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
adamlar maçın başından beri silah almıyorlar sadece el başında giderken bize flash atıyolar kör ediyolar adamlar geldimi gelmedimi anlamıyoruz ölüyoruz
Alıntıyı görüntüle
7 kilim vardı 2 sini bunları öldürdüm trolleyenler : playgrism ve turuncu **turuncunun normal nicki : daniel** 2 el kazandık 2 sinide çok rahat söylerimki ben kazandırdım
şimdi gelde sinirlenme mail falan gönderebilirsek hangi maile göndereceğiz bilen varmı?
valla itiraz nasıl edilir bilmiyorum ama maç kayıtlarını izlettirmeyi dene

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Hocam bildiğim kadarıyla banını açtıramazsın beklemek zorundaısn :( Ama adamları raporladıysan minimum 30 gün yeniyor trollden

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rıza baba

80+ Bronze
silver 1 sin zaten? kaybetsen nolacak

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
Alıntıyı görüntüle
hiç bir şey yapamazsın banının bitmesini beklemen lazım bende budurdam müzdaribim sılver 1e kadar indim hermaç 30-35kill alıyorum sonra troller banlıyor çok sinir oldum

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
hiç bir şey yapamazsın banının bitmesini beklemen lazım bende budurdam müzdaribim sılver 1e kadar indim hermaç 30-35kill alıyorum sonra troller banlıyor çok sinir oldum
ben banımın kalkmasını değil bunların banlanmasını istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,198
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom